Elden Ring NPC Fia past in het geheim Health Debuff For A Hug toe

Gloeiende vrouw met een gekroond lijk.

Schermafbeelding: FromSoftware / Kotaku

Elden ringzoals velen Ziel Games daarvoor kunnen een beetje verlegen zijn als het gaat om het verstrekken van belangrijke informatie. Je hebt bijvoorbeeld misschien een vreemd pictogram opgemerkt onder de gezondheids-, magie- en uithoudingsvermogenbalken met een rood vierkant met een pijl-omlaag. ‘Waar komt het in godsnaam vandaan?’ je vraagt ​​je misschien af, waarop ik antwoord: “Heb je de laatste tijd buitenlandse vrouwen geknuffeld?”

Na het bereiken van een bepaald punt in Elden ringHet eerste spel – 100% vindt plaats na de nederlaag van de eerste hoofdbaas, Margit the Fell Omen, maar sommige mensen melden dat het ook van tevoren is gebeurd – je wordt uitgenodigd om aan de ronde tafel vast te houden. Dit deel van het centrum bevat veel gemakken, zoals kooplieden en een smid, die je uitrusting meer verbeteren dan jij kunt, maar de meest interessante NPC is een vrouw genaamd Fia, gepresenteerd in de intense intro van de game als een “sterfbed metgezel”.

In eerste instantie lijkt Fia niet veel te doen. Het biedt aan om je vast te houden, een kostbaar moment van warmte in Ziel genre en biedt je de zegen van Baldachin, een uniek object dat je balans verhoogt ten koste van een deel van je magische energie voordat het je weer de weg op stuurt. De hele scène, wanneer aangeraakt, komt en gaat zonder na te denken. Maar het blijkt dat je voor bewijs moet betalen Varre voor eens en voor altijd, wat je niet bent zo maagd als hij denkt.

Weet je nog toen Fia je voor het eerst vroeg om vast te houden. Herinner je je het deel over het delen van een deel van je “levensenergie” en “harde hardheid” in ruil voor een knuffel? Het was niet alleen een bloemrijke dialoog van haar kant: haar knuffel zou letterlijk je maximale HP met 5% verminderen, een debuff die wordt aangegeven door het mysterieuze rode vierkante pictogram dat ik eerder noemde. Het lijkt misschien niet veel, maar geloof me, je wilt de 5% terug hebben aan het einde van een hard gevecht met de bazen, hoe nuttig de zegen ook is die hij je in ruil daarvoor geeft.

Gelukkig krijg je verloren HP terug is zo simpel als het gebruik van de Canopy Blessing in je inventaris.

Is Fina’s gezondheidsondermijnende pseudo-seksueel overdraagbare aandoening een gids voor de metgezel op zijn sterfbed die iets nog sinisters verbergt? Elden ringcampagne? Ik kan het nog niet zeggen, maar over tien jaar Ziel ervaring heeft me geleerd dat je niet iedereen kunt vertrouwen die je in deze spellen tegenkomt. Ik zou FromSoftware zeker niet afschrikken om zoiets aardigs te gebruiken als iemand die een gratis knuffel aanbiedt aan het einde van de wereld om een ​​walgelijk complot mogelijk te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Pokemon Scarlet, Violet Gen 9 Pokedex: Elk bevestigd monster
Next post SNL Sketch stelde zich een wondere wereld voor waarin Pokémon echt waren