SNL Sketch stelde zich een wondere wereld voor waarin Pokémon echt waren

Joe Biden en Jigglypuff hebben wetgeving ondertekend om Xboxen gratis te geven aan alle Amerikanen.

afbeelding: NBC

Wat is de deadline voor het midden tussen gepassioneerd kijken voor de lol en hatelijk kijken? Ik ben het zaterdagavond leventerwijl ze zigzaggen in deze bijzondere jaren. Maar de aflevering van dit weekend was gewoon grappig, op een manier die ik me geen show kan herinneren vlucht. En vooral toen de Pokémon opdook om gratis Xboxen aan alle Amerikanen te geven.

Het lijkt nogal onomstreden om het te zeggen SNLDe beste terugkerende functie op dit moment zijn de Please Don’t Destroy-video’s die zijn gemaakt door een groep jonge auteurs van de show. (Verdomme, de show heeft op dit moment geen enkel terugkerend karakter van enige noot, dus er is niet veel concurrentie.) Deze week was de beste waarin het trio hoorde van de nieuwe covid-19-variant, maar deze Goed. Nou, kijk er eens naar:

Brits zijn, SNL het was niet iets waar ik mee ben opgegroeid, en pas de laatste jaren ben ik begonnen met het samenstellen van mijn golvende geschiedenis van kwaliteit. Maar nadat we op de laatste piek een vaste kijker zijn geworden, kunnen we eerlijk zeggen dat de show zich momenteel in een soort dal bevindt. Ondanks een aantal absoluut geweldige comedians in de huidige line-up, heerste er een echt gevoel van recessie voordat alle beperkende maatregelen zich op grote schaal in het programma begonnen te mengen.

De release van deze zaterdag begon niet goed, met een slechte start, waarin Kate McKinnon en Cecily Strong grimmig optraden om het (extreem indrukwekkende) Oekraïense Dumka-koor uit New York te presenteren met “Prayer For Ukraine”. Het leek waarschijnlijk een aardig gebaar, maar het was een onvoldoende zucht, niet in het minst toen het eindigde toen McKinnon en Strong opnieuw applaudisseerden in ongemakkelijke stilte om boos de openingszin van de show te mompelen, en toen de camera per ongeluk kantelde om wat onhandigheid te tonen. bijna in de vorm van het woord “Kiev” geplaatst.

Ja nee. Een goed geschreven stuk bijtende satire, idealiter Beck Bennett terugbrengend om zijn Poetin te herhalen, zou een veel grotere eer zijn voor Oekraïne. Toen leek het allemaal nog onsamenhangender toen de vijfde presentator, John Mulaney, een tumultueuze inleidende monoloog kwam presenteren over zijn recente revalidatieverblijf en zich voorbereidde op een aflevering die de meest consequent krachtige (en ronduit rare) van Kristen Wiig bleek te zijn . en de hoogtijdagen van Bill Hader.

That Please Don’t Destroy was een perfecte aanvulling op wat een heel gewaagde tekst leek in de Covid Dinner-discussie (hierboven), waarin mensen in het restaurant de onuitsprekelijke woorden van de afgelopen twee jaar hardop durfden te zeggen. De positieve variant van covid leek me een ongelooflijk mooie droom, niet in de laatste plaats vanwege de hele nieuwe reeks legitieme terreur die we nu ervaren met de Russische invasie van Oekraïne, ik zweer het je toen ze aankondigde dat de Pokémon echt zijn, ik bijna gehuild. Oh god, waarom kunnen Pokémon nu niet echt zijn terwijl de hele wereld een verdomde shitshow is?

Monkey Trial zou verschrikkelijk moeten zijn, maar Mulaney maakte het hilarisch. Het hondenvoer van Blue River VT was zo bijzonder dat het allemaal bij elkaar kwam. De schets van Five-Timers was een bonanza van een gastster met veel gelach. Zelfs de gewaagde schets van een familiereünie had een aardig aantal grappen. En die muzikale Subway Churro? Ik bedoel, het was spectaculair en verschrikkelijk en verdomd, ik vond het geweldig. Natuurlijk, Nickelodeon’s slijmschets ging nergens heen, maar het was moeilijk om iets te schelen nadat LCD Soundsystem twee geweldige uitvoeringen van zulke ongelooflijk niet-mainstream-nummers had uitgevoerd.

Maar bovenal was het een positieve covid, de knipperende ogen van Paul Rudd en de Pokémon in het Witte Huis, die me heel blij maakten in een week waarin alles te eng lijkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Elden Ring NPC Fia past in het geheim Health Debuff For A Hug toe
Next post De rapporten van Elden Ring zijn net zo smerig als de Dark Souls