Foto’s van Oekraïners die de Russische invasie ontvluchten

De Russische invasie van Oekraïne is slechts vier dagen oud, maar 500.000 Oekraïners zijn al vluchtelingen geworden, volgens VN-vluchtelingenorganisatie. Oekraïners vluchten te voet, met de trein en met de auto naar buurlanden. Velen ondergaan lange reizen, drukte en wachtrijen bij stations en grenzen, met beperkte toegang tot voedsel en onderdak. Aangezien Europese landen veel vluchtelingen hebben verwelkomd, hebben mensen dat snel gedaan noem de significante verschillen in de behandeling van Oekraïense vluchtelingen in vergelijking met Afghaanse en Syrische vluchtelingen, die vaak met racisme worden geconfronteerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Een vloek creëren – PlayStation.Blog
Next post Tokyo – Prelude is vandaag beschikbaar op PS5 en PS4 – PlayStation.Blog