Met Elden Ring Mod voor pc kun je het spel eindelijk goed pauzeren

Elden ring

Elden ring: het is goed, zeggen mensen, maar het is goed met wat bedenkingen, zoals het feit dat het spel niet goed kan worden gepauzeerd. Daar is niets nieuws voor Ziel– zoals titels, natuurlijk, maar als Elden Ring hype betekent dat dit de eerste is die je onder controle hebt (of als je oud bent geworden en/of je omstandigheden zijn veranderd sinds je het spel voor het laatst hebt gespeeld), dat zou je nu moeten weten in staat zijn pauzeer het spel, je moet eerst wat dingen doen.

Voor iedereen die meedoet Ziel-Omdat titels je in staat stellen om menu’s te openen zoals bij een normaal videospel, stopt het nooit echt de actie, wat betekent dat als je geen plek kunt vinden die bijzonder veilig en gezellig is om te spelen, je jongleren met de inventaris kan worden onderbroken door enkele gezichtspijlen. . En hoewel in het verleden strikt singleplayer-games tijdelijke oplossingen hadden, zoals toegang tot bepaalde exit-menu’s en fotomodi, sinds Miyazaki et al. elementen naar de games bracht, was het niet mogelijk om ze op de normale manier op te schorten (de enige uitzondering is Sekiro).

Hoewel ik deze intentie hier toejuich – zoals bij de meeste ontwerpbeslissingen in Ziel De games gaan over brutaliteit – in de praktijk heb ik er een hekel aan. Ik ben een vader van twee kinderen die ook op het werk werkt, waar mijn aandacht constant in 1000 verschillende richtingen wordt verdeeld, en hoewel ik het spel zonder onderbreking zou willen spelen, is mijn leven nutteloos. maar onderbrekingen, dus het is een constante last om deze spellen te spelen voor mij. Elden ring is geen uitzondering.

Dus ik ben erg enthousiast om deze nieuwe mod te proberen die like pc-speler nieuws is nu beschikbaar om te downloaden. Ze belde Pauzeer het spelen gemaakt door TechieW, doet precies wat de naam doet vermoeden en voegt de juiste pauzemodus toe Elden ring.

Maar er is een addertje onder het gras: een van de redenen waarom het spel niet pauzeert, is omdat het technisch niet kan, omdat de online componenten niet zouden werken, dus Pauzeer het spel je moet uitschakelen Gemakkelijke Anti-Cheat-servicedie dan begint Elden ring offline. Hierdoor kun je pauzeren, ten koste van het niet kunnen gebruiken van de online componenten van het spel, maar voor sommige mensen – zoals ik! – Het is het waard.

U kunt de mod downloaden en instructies vinden over hoe u deze moet installeren, hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Oekraïne heeft om donaties van cryptocurrency gevraagd om Rusland te bestrijden
Next post Jubileumeditie verschijnt 10 maart op PS4 en PS VR – PlayStation.Blog