Tokyo – Prelude is vandaag beschikbaar op PS5 en PS4 – PlayStation.Blog

In Ghostwire: Tokyo gooit de massale verdwijning bijna al het leven in de eens zo drukke straten van Tokyo weg. Bovennatuurlijke wezens uit mythen en folklore nemen de stad over en de lijnen van de werkelijkheid vervagen. Laten we, om beter te begrijpen hoe Tokio in deze richting is gekomen, de klok ronddraaien en naar de stad kijken voordat alles in chaos vervalt…


Ghostwire: Tokyo - Prelude gratis visuele roman prequel is vandaag beschikbaar op PS5 en PS4

Sluit je aan bij Ghostwire: Tokyo – Prelude, het gratis visuele romanavontuur dat vandaag beschikbaar is op PlayStation 4 en PlayStation 5. In de voetsporen van KK’s vermiste vriend en zijn collega-onderzoekers, stuiten ze op wat alleen kan worden omschreven als stedelijke legendes die tot leven komen …

“Door mensen die de gebeurtenissen ervaren en ervan genieten die plaatsvonden vóór de gebeurtenissen in [Ghostwire: Tokyo] door een ander genre gecreëerd door een ander team, zou het kunnen helpen de menselijke interpretaties van de wereld en het universum die we hebben gecreëerd te openen en uit te breiden ”, zegt gamedirecteur Kenji Kimura.

“Er hangt een andere, meer ontspannen sfeer in de visuele roman”, zegt scenarioschrijver Takahiro Kaji. “KK is een veteraan, gewend aan de situatie, hij werkt binnen zijn vakkennis en er is een goede teamsamenwerking met de Rink-groep. Door KK een beetje beter te begrijpen [Ghostwire: Tokyo – Prelude]de speler zou meer perspectief kunnen krijgen en een andere kant van de KK-dialoog kunnen zien [Ghostwire: Tokyo].”

Met elke game ontdekken spelers nieuwe elementen van het verhaal door hun relatie met de KK-crew op te bouwen, een proeverij van Tokyo’s paranormale kant te ervaren en meer te weten te komen over de achtergrond van KK voordat ze samenwerken met Akit om de stadsbrede dreiging in Ghostwire Tokyo te stoppen.

Ghostwire: Tokyo – Prelude is nu beschikbaar als gratis download voor PS4 en PS5 via de PlayStation Store. Als je eenmaal weet hoe het allemaal begint, blijf dan op zoek naar de waarheid en kijk hoe het eindigt wanneer Ghostwire: Tokyo op 25 maart uitkomt op PS5.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Foto’s van Oekraïners die de Russische invasie ontvluchten
Next post Oekraïners proberen wanhopig Kiev te ontvluchten terwijl de Russen vooruitgaan: “Het is een absolute nachtmerrie”