Anti Social Social Club x Gran Turismo 7-samenwerking eindigt op 4 maart – PlayStation.Blog

Ten tijde van de lancering van de langverwachte Gran Turismo 7 ontwierp het streetwear-merk Anti Social Social Club een custom look voor de Toyota Supra in de GT500-specificatie. De kleurstelling zal beschikbaar zijn op de GT7 en de esthetiek van het ontwerp zal worden verwerkt in een verzameling capsules, waaronder sweatshirts, t-shirts, snapback-hoeden, game-sokken en racehandschoenen. Daarnaast wordt de voor de GT7 uitgebrachte Fanatec Gran Turismo DD Pro als accessoire aangeboden.


De samenwerking van Anti Social Social Club x Gran Turismo 7 eindigt op 4 maart

Het is de tweede keer dat beide merken samenwerken. Gran Turismo en Anti Social Social Club werkten samen aan PSX 2017 en demonstreerden een livery-voertuig ontworpen als een Livery Editor-game en kledingcollectie. Met de lancering van de GT7 dook het streetwear-merk diep in de rijke geschiedenis van Toyota Gazoo Racing en verkende het de alternatieve tijdlijn waar de Anti Social Social Club het Japanse Grand Touring Championship (JGTC) leidde, dat meedeed in de voorste GT500-klasse, in de jaren 1990. racen.

De Anti Social Social Club gebruikte pro-coureur Ken Gushi, gesponsord door Toyota Gazoo Racing, om de collectie te modelleren om de introductievideo en het lookbook te leiden.

De Livrej Anti Social Social Club is beschikbaar via de PlayStation Network-vouchercode *, die wordt verspreid bij de aankoop van een Gran Turismo-samenwerkingsitem op AntiSocialSocialClub.com. Het geselecteerde aantal vouchercodes wordt ook via een speciaal geschenk op de sociale-mediakanalen van GT verspreid. Volg @thegranturismo, waar je de komende weken meer te weten komt.

De Gran Turismo x Anti Social Social Club-collectie wordt uitgebracht op vrijdag 4 maart 2022 om 8:00 PT, exclusief op AntiSocialSocialClub.com. Voor meer info over de collectie, volg @antisocialclub op Instagram. Zet een wekker want de collectie is snel uitverkocht.

* Internetverbinding, PlayStation Network en Gran Turismo 7-account (afzonderlijk verkrijgbaar) vereist om te solliciteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post De hackers reageerden op de oproep van Oekraïne om hulp tegen Rusland
Next post Federale wetgevers vrezen dat Russische leiders cryptocurrencies gebruiken om sancties te vermijden