Bungie dateert Destiny 2: The Witch Queen’s Vow of the Disciple Raid Raid

Als je speelde Destiny 2: The Witch Queen Aangezien het eerder deze maand uitkomt, realiseer je je misschien dat de eerste raid-uitbreiding – De belofte van de discipel – wordt binnenkort gelanceerd. We hebben nu de exacte datum van de onthulling – zoals De raid race voor Vow of the Disciple werd aangekondigd op 5 maart.

Op deze manier kunnen we ons allemaal concentreren op individuele raiders en hun voortgang live volgen op Twitch. 10:00 PST / 13:00 EST / 18:00 GMT.

Deelnemende spelers hebben 24 uur om de raid te voltooien terwijl ze met elkaar strijden om de inhoud te voltooien. Degenen die de raid als eerste voltooien, verdienen de exclusieve Disciple of the Apprentice als eerste ter wereld https://www.vg247.com/destiny-2-witch-queen-lepidopterist-triumphlts – die ze naast al hun felle motten kunnen zetten.

Degenen die strijden, moeten de lat bereiken als ze willen uitblinken tussen winnaars uit het verleden. In het geval van de Deep Stone Crypt-inval – uitgegeven net voor de lancering van de vorige Beyond Light-uitbreiding – annuleerde het winnende team de inval in in totaal vijf uur en negenentwintig minuten. Als dit de snelheid aangeeft waarmee we deze nieuwe raid kunnen verwachten, wil je zeker live afstemmen en kijken naar wat snelle verduidelijking.

Als je je wilt voorbereiden op een raid, hebben we verschillende handleidingen voor je. Bekijk eerst onze gids hoe je alle geweldige wapens in Destiny 2: The Witch Queen kunt krijgenzoals alle belangrijke balanswijzigingen die sinds de tweede week in het spel zijn aangebracht.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Een korte handleiding voor Gran Turismo 7 voor nieuwe racers – PlayStation.Blog
Next post Gran Turismo 7 PS5-technologieanalyse gaat verder dan 4K-beeldkwaliteit, raytracing en meer