Een demo voor Kirby and the Forgotten Land is nu beschikbaar voor Switch-bezitters

Nintendo heeft een demo uitgebracht voor Kirby en het vergeten land in de eShop.

Switch-bezitters die geïnteresseerd zijn in de titel, kunnen deze nu uitproberen voordat deze op 25 maart wordt uitgebracht voor Switch.

In een 3D-platformavontuur arriveert Kirby in een onbekend land en ontdekt dat de Waddle Dees worden ontvoerd door de Beast Pack. Om Waddle Dees te redden, trouwt Kirby met Elfilin, die hij in de Nieuwe Wereld ontmoet.

Kirby heeft verschillende vaardigheden om tegen vijanden te vechten en door 3D-omgevingen te navigeren. In een wereld waar de natuur en vroegere beschavingen samenkomen, zul je verschillende platformuitdagingen tegenkomen. Als je de Waddle Dees wilt bevrijden, zul je merken dat ze aan het eind van elke etappe gevangen worden gehouden bij het eindpunt. Je zult alle hoeken en gaten willen verkennen om onderweg zoveel mogelijk Waddle Dee te redden.

Zijn repertoire omvat nieuwe toevoegingen, waaronder de mogelijkheid om Drill te kopiëren terwijl je naar de grond gaat en vijanden van onderaf aan te vallen. Er is ook een Ranger-kopieervaardigheid waarmee hij een verre vijand kan aanvallen.

De game ondersteunt ook samenwerking, waarbij de andere speler Bandana Waddle Dee speelt, die verschillende aanvallen met zijn speer kan gebruiken.

Samen met de demo is er een nieuwe overzichtelijke trailer uitgebracht, die je hierboven kunt zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Stranger of Paradise zal beter zijn dan Elden Ring … in ieder geval qua moeilijkheidsgraad
Next post Toekomstige Battlefield 2042-kaarten zullen kleiner van omvang zijn, waarbij wijzigingen in de huidige kaarten worden onderzocht.