Een korte handleiding voor Gran Turismo 7 voor nieuwe racers – PlayStation.Blog

Gran Turismo 7 wordt morgen, 4 maart gelanceerd op PS4 en PS5. De Polyphony Digital-rijsimulator is een viering van de autocultuur, ontworpen om te genieten van zowel nieuwe bestuurders als bestaande fans.


Gran Turismo 7-snelgids voor nieuwe racers

Bekijk het inleidende deel van de introductiefilm van de GT7 over de compacte geschiedenis van auto’s, van het allereerste ontwerp van de auto’s van Carl Benz tot de nieuwste EV, de Porsche Taycan.

Race, verzamel, ontgrendel, stem af, schiet … functies * games zijn aangepast zodat je je liefde voor auto’s kunt uiten zoals je wilt. Maar als je nieuw bent in deze serie, is Gran Turismo 7 opmerkelijk gemakkelijk om in te stappen. Als je overweegt om met de game een proefrit te maken, volgen hier enkele basistips om je te helpen.

Music Rally brengt je meteen op de baan

De eerste keer dat je Gran Turismo 7 start, krijg je een paar vragen over hoe je wilt rijden. Analoge hendel, richtingspad of motion control? Wilt u enkele automatische bedieningsfuncties inschakelen? Zijn er visuele indicatoren op de baan om u te helpen goed te remmen? Deze vragen lijken in eerste instantie misschien te veel, maar ze zullen je snel voorbereiden op succes, omdat je je instellingen meteen kunt toepassen op de allereerste race – de nieuwe Music Rally-functie.

In plaats van te racen met traditionele aftelklokken, is het doel om tijdens het rijden naar muziek te luisteren. Het passeren van gekleurde poorten vormt een aanvulling op uw rijritme. Hoe meer stoten je krijgt, hoe langer de afstand die je kunt afleggen. Elke muziektrack heeft natuurlijk een andere BPM (beats per minute). Er zijn zes verschillende nummers om uit te kiezen en meer die je tegen je vrienden kunt spelen

Dit is geen race voor voltooiingHeilig. Het gaat erom de beats bij te houden en het volgende checkpoint te bereiken. Het is ook een leuke en stressvrije manier om vanaf de poort te acclimatiseren aan uw bedieningsschema. Als u niet tevreden bent met de oorspronkelijke instellingen, hoeft u zich geen zorgen te maken – u kunt ze op elk moment aanpassen.

En hoewel het op zich niet echt een “tip” is, genereert de nieuwe Music Replay-functie willekeurig cuts op basis van de intensiteit en het ritme van het nummer dat je kiest. Elke Music Replay heeft verschillende camerahoeken en composities. Het is een geweldige manier om je racevaardigheden dynamisch en boeiend te benadrukken.

Een resort-achtige campagnekaart maakt het makkelijker voor je om het spel te betreden

Met honderden auto’s, duizenden onderdelen en stapels informatie over autocultuur, is het gemakkelijk voor nieuwe spelers om bepaalde menu’s of screenshots van Gran Turismo 7 te zien en zich verbaasd te voelen. Maar geen paniek! Je hoeft niet te weten wat de overbrengingsverhouding is om snel te rijden, auto’s te verdienen en bijna alles te ervaren wat Gran Turismo 7 te bieden heeft.

Zoals vermeld in onze blogpost over de staat van het spel, zullen de eerste paar uur je door elk gebied van de wereldkaart leiden en uitleg en lichte instructies geven over wat je vervolgens moet doen. En terwijl je je eerste paar auto’s verzamelt, zul je waanzinnig mooie beelden en legendarische beelden in je opnemen zacht melodie. Het verleidelijke audiovisuele wonder van deze autozoektocht liet niet lang op zich wachten.

Je garage wordt relatief snel groot

Uw eerste grote beslissing is om een ​​van de drie compacte auto’s te kiezen. De andere twee verdien je snel, dus kies degene die tegen je praat. Deze startende auto’s zijn gewoon zo en zullen snel plaats maken voor sportievere en snellere varianten. Dus speel de eerste paar uur! Rijd in veel verschillende auto’s, experimenteer met tuning (daarover hieronder meer) en vind eigenlijk gewoon iets dat bij je past.

Ieders reis zal anders zijn, maar over het algemeen moet je de eerste uren de keuze hebben uit veel auto’s. Bekijk het menu met boeken in GT Café om een ​​paar nieuwe auto’s te krijgen, maar als je eenmaal Brand Central hebt ontgrendeld, vergeet dan niet naar andere opties te kijken.

Licentietests zijn als baasgevechten

Licentietests, die een essentieel onderdeel zijn van de GT-ervaring, leren je kritische rijvaardigheden door middel van korte, op scenario’s gebaseerde minigames. Je auto is vooraf bepaald en je doel is altijd duidelijk (“accelereren en dan remmen tot hij volledig tot stilstand komt in dit aangewezen gebied”), dus het is cruciaal om deze tests uit te voeren en deze kennis toe te passen op de rest van het spel.

Sommige tests zijn echter moeilijk! En zelfs als je brons of zilver krijgt, kan het opladen van goud intens zijn. Licentietests kunnen gemakkelijk mislukken bij de eerste of tweede poging, maar als je het steeds opnieuw probeert, zul je dingen gaan opmerken: wanneer je moet schakelen, wanneer je moet vertragen, wat ‘goed voelt’. En binnenkort ontvang je het Zilver. Dan lieverd. En net als bij elke baasgevecht waar je de eerste 10 keer last van hebt, zul je deze uitdagingen uiteindelijk roken en precies weten hoe je moet omgaan met de situatie wanneer deze opnieuw verschijnt.

Het is een gevoel dat niet ver verwijderd is van het oplossen van notoir moeilijke bazen – succes, begrip en misschien een snufje “yesssss” ik heb jeOp de PS5 maakt de ultrasnelle SSD al deze pogingen een fluitje van een cent, dus leer van licentietests te houden.

Upgrade uw banden (en al het andere komt naar voren)

Hoewel de eerste paar auto’s zeker kunnen worden afgesteld, hoeft u zich daar niet al te veel zorgen over te maken. Koop meer auto’s, vind iets dat je leuk vindt en speel dan met onderdelen. Banden zijn een geweldige afstemmingsoptie die behoorlijk tastbare resultaten oplevert, dus overweeg ze voordat u begint te presteren.

Een van de eerdere boeken op het menu vraagt ​​je om ook af te stemmen, dus op de een of andere manier kom je in een tuninggarage terecht. Tuning is zeker een verschil, maar je hoeft niet geobsedeerd te zijn door de extreem fijne tuning details om de hoofdcampagne en de uren en uren van het kijken naar de auto te ervaren. Voor wie iets extra’s wil doen… er komt veel kijken.

Probeer alle modi

Diversiteit is een loodvrij leven met een hoog octaangehalte. Het café kan nieuwe spelers veel aanwijzingen geven, maar wees niet bang om terug te gaan naar World Circuits, License Tests, Scapes, Tuning Shop enzovoort om te zien wat er allemaal te zien is. Wanneer je je favoriete auto ziet glinsteren in een prachtige omgeving, waardeer je je verzamelingen echt meer en racebanen voor bekende en/of extra credits zijn altijd een slimme stap.

Gran Turismo 7 begint morgen op PS5. Voor meer informatie over de GT7, check out dit opstartbericht van serieproducent Kazunori Yamauchi.

*Voor de meeste functies is internet vereist.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Selecteer Yu en Kay waarvoor je wilt spelen – PlayStation.Blog
Next post Bungie dateert Destiny 2: The Witch Queen’s Vow of the Disciple Raid Raid