Ghostrunner heeft wat nieuwe DLC en het is een prequel

Ghostrunner’s het nieuwste DLC-aanbod, Project_Hel, is nu beschikbaar.

De campagne, die plaatsvindt vóór de gebeurtenissen van het hoofdspel, is gebouwd voor beginners en veteranen van de Ghostrunners, waar Hel, een vechtende android die de opstand aan de voet van de torenstad onderdrukt, speelt.


Helia’s echte motivatie is haar haat tegen de makers die haar vasthielden tussen taken, maar interne programmering verhindert haar om ze direct te doden, dus volgt ze bevelen op en zoekt ze naar gaten die de plannen van haar makers zouden verstoren.

Zonder biologische delen, werd Hel gemaakt met een geplaveide kunstmatige intelligentie die haar onstabiel, impulsief en boos maakte. Deze functies worden weerspiegeld in het nieuwe Rage Project_Hel-paneel, dat je vult door vijanden te doden om vaardigheden te krijgen. Met de andere zet van Hel vecht je tegen vier nieuwe soorten vijanden en twee eindbazen in zeven niveaus. Het kan een schild gebruiken om aan te vallen, kan vijandelijke verdedigingen omzeilen met niet-blokkeerbare aanvallen en van een afstand toeslaan met energiegolven.

In plaats van de haak te gebruiken als de oorspronkelijke hoofdrolspeler, gebruikt Hel zijn Super Jump-vaardigheid voor zowel oversteken als vechten. Het kan ook vliegen en Sensory Boost gebruiken om snel trajecten te visualiseren. U kunt zijn vaardigheden verder verbeteren dankzij een opnieuw ontworpen proceduresysteem.

Project_Hel is nu beschikbaar op Amazon Luna, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One en pc via Steam, Epic Games Store en GOG. Binnenkort verschijnt er een versie voor de Nintendo Switch.

DLC zal draaien voor $ 14,99 / EUR 14,99 / GBP 12,49.

Heel maartDe Ghostrunner, die voor miljoenen wordt verkocht, is gratis voor PlayStation Plus-leden op PlayStation 5.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Toekomstige Battlefield 2042-kaarten zullen kleiner van omvang zijn, waarbij wijzigingen in de huidige kaarten worden onderzocht.
Next post Hitman 3 brengt wijzigingen aan in Arcade Contracts en biedt verbeterde ondersteuning voor Contracts Mode, een andere in maart