Hitman 3 brengt wijzigingen aan in Arcade Contracts en biedt verbeterde ondersteuning voor Contracts Mode, een andere in maart

IO Interactive schetste wat: Hitman 3 spelers kunnen zich verheugen op de maand maart.

Spelers kunnen een opnieuw ontworpen Arcade Elusive Target Arcade, nieuwe Arcade-contracten, Elusive Target-retour en verbeterde ondersteuning voor Contracts Mode verwachten.


Vandaag begint een nieuwe reeks van drie arcade-contracten, één voor elke game in de trilogie: Nebulae, Genera en Vitae. Voltooi ze allemaal en ontgrendel de Sieger AR552 Tactical.

Vandaag markeert ook enkele van de wijzigingen die van invloed zijn op de reeds uitgegeven Arcade-contracten, inclusief de contracten die vandaag beschikbaar zijn.

De veranderingen omvatten het opnieuw introduceren van de missiebriefing voor elke individuele missie, er zal nu een enkele complicatie zijn die aanhoudt tijdens elk Arcade-contract, de complicaties zijn verwijderd uit The Deceits en omvatten “Hide All Bodies” en “Camera Countdown”. De enige overgebleven complicatie is “One Pacification”.

De ontwikkelaars hebben de volgende complicaties uit The Codices verwijderd: “One Disguise Change” en “Headshots Only”. De enige overgebleven complicatie is “Geen burgerslachtoffers”. En hij verwijderde deze complicaties uit The Ellipses: “No Ballistics” en “Camera Countdown”. De enige complicatie die overblijft is “Hide all bodies”.

Ze besloot ook de “Hide All Bodies”-complicatie in The Elipses te behouden om gelijke tred te houden met de keuze om de eerste complicatie van elk contract te behouden en rangschikkingsproblemen te voorkomen. Het zal niet terugkeren in toekomstige Arcade-contracten.

Elusive Target Arcade Contracts komen binnenkort ook. Deze omvatten drie doelstellingen voor het Arcadeverdrag. Complicaties die als “creatief beperkend” worden beschouwd of tot onmiddellijk falen kunnen leiden, worden vermeden – dit omvat de complicatie “Hide All Bodies”. Het team onderzoekt ook of alle complicaties van ET Arcade optioneel zouden zijn. Als het geen problemen ondervindt, wordt het geïmplementeerd met een andere oplossing.

Op 11 maart keert Elusive Target The Collector terug en neemt de speler mee terug naar Dartmoor. U heeft 10 dagen de tijd om het te verwijderen. In de video hierboven kun je meer te weten komen over het doelwit.

Op 17 maart worden meer kaarten ondersteund in de contractmodus. Van de vier missies uit de Hitman 1 GOTY-campagne wordt ‘Patient Zero’ al ondersteund door The Source (Bangkok) en zal The Vector (Colorado) in de toekomst niet worden ondersteund vanwege het dynamische karakter en de unieke Sniper-instellingen. Het team heeft nog twee kaarten van de Patient Zero-campagne opnieuw bekeken en deze maand Contracts-ondersteuning toegevoegd. Auteur (Sapienza) en Patient Zero (Hokkaido) worden op 17 maart toegevoegd. Om voor deze missies te spelen of contracten te maken, moet je een Hitman 1 GOTY Access Pass DLC bezitten.

Het is vermeldenswaard dat de virale besmetting uit de Hokkaido-missie is verwijderd omdat het team het “te arrogant” vond voor het contractregime.

Er zullen nul patiëntencontracten zijn, één voor elke missie, en samen zullen ze een soort mini-campagne creëren.

Eindelijk, op 24 maart, wordt een reeks Arcade Contracts vrijgegeven voor de Elusive Target Arcade. Deze batch bevat ook een Arcade Contract bestaande uit Elusive Targets uit elke game in de trilogie. Zodra u een van de drie met succes hebt voltooid, ontvangt u de HWK21-dekking.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Ghostrunner heeft wat nieuwe DLC en het is een prequel
Next post Wargaming staat achter zijn studio in Kiev, terwijl het oorspronkelijke Wit-Rusland oprukt tegen Oekraïne