Lezersdiscussie – Vijf jaar Switch vieren: populaire en ondergewaardeerde games

Het is moeilijk voor te stellen dat Nintendo vandaag vijf jaar geleden zijn nieuwste Switch uitbracht. Daarmee begon de pocket hybride revolutie, gelanceerd door een van de grootste games aller tijden, The Legend of Zelda: Breath of the Wild en later in Super Mario Odyssey. Tot nu toe was het een geweldige rit, en in een half decennium sinds de release heeft de Nintendo Switch niet één maar twee generaties rivaliserende Xbox- en PlayStation-consoles omzeild en blijft hij goed verkopen, ook al is het onmiskenbaar een minder krachtige grafische kaart. apparaat.

Switch biedt sinds 3 maart 2017 vele geweldige game-ervaringen. Ik zou graag twee dingen van jullie willen weten, beste lezers: wat is je favoriete game op Switch aller tijden en welke game is volgens jou een ondergewaardeerd juweeltje dat meer mensen verdient om te spelen? Geef me je antwoorden in de comments hieronder en laten we geweldige videogames vieren.

Om de discussie te beginnen, hier zijn mijn antwoorden:

Ten eerste denk ik niet dat het een onpopulair antwoord zal zijn Breath of the Wild is mijn favoriete spel op Switch. En ondanks mijn kleine vuile geheim daarmee; Ik heb er nooit credits op gegooid. Ik heb uren door het open landschap van Hyrule gezworven, uitdagingen in het heiligdom overwonnen, bergen beklommen, kurkzaden gezocht of nieuwe uitrusting en wapens gezocht. Het is zo’n afwijking van het recept en de verkenning van Zelda en de wereld wonderen zo goed dat ik in de war ben wanneer ik het oppak. Het is echt overal geweldig, en hoewel het puur mijn schuld is dat ik het niet af heb, ben ik van plan het te doen voordat het vervolg uitkomt. Wanneer het moet.

Wat betreft het onderschatte juweeltje, ik denk dat meer mensen zouden moeten kijken? Monster Hunter-verhalen 2. Het is niet alleen een monsterverzamelaar (een van mijn favoriete RPG-subgenres), maar het biedt ook een leuk en heel ander vechtsysteem dan de wereld van Pokémon, Dragon Quest Monsters en TemTems. Ik denk echt dat mensen concepten uit Verhalen kunnen oppikken en die ideeën kunnen overbrengen naar de hoofdreeks Monster Hunter-spellen, wat een enorm voordeel is voor mensen die geïnteresseerd zijn in de serie maar te bang zijn. alle dingen dat hij gaat jagen.

Dit zijn in ieder geval mijn tips. Laat ons in de reacties weten welke Switch-games jouw favoriete en onderschatte juweeltjes zijn. Zie voor meer jubileumevenementen de Brian Shea-podcastaflevering van vorige week Alle dingen Nintendo waar hij met voormalig redacteur Ben Reeves praat over de vijf jaar van Switche’s leven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Het probleem van Gabe Newell ligt niet bij de NFT of Metaverse, maar bij de “slechte acteurs” erachter
Next post Top 10 Switch-games