Selecteer Yu en Kay waarvoor je wilt spelen – PlayStation.Blog

In Haven speel je als Yu en Kay, een jong stel dat niet samen zou moeten zijn. Terwijl alles in het universum hen uit elkaar probeert te halen, vechten ze voor de vrijheid om verliefd te zijn.

Haven is een spel over de vrijheid om lief te hebben van wie je wilt, en daarom zijn we bijzonder blij om deze gratis update voor een stel te brengen. Nu kun je ervoor kiezen om het spel te spelen met het paar geliefden dat je verkiest: een vrouw en een man, twee vrouwen of twee mannen.

Deze update verandert niets aan de verhaallijn voor Haven, je speelt nog steeds voor Yu en Kay, maar de game biedt meer opties als het gaat om koppelen. Haven kan nu liefde in bredere zin vertegenwoordigen.

Als je naar de nieuwe Yu en Kay kijkt, zul je merken dat Kay en Yu in alle speelbare versies erg op elkaar lijken. Daar zijn twee redenen voor: ten eerste zijn het dezelfde personages in het verhaal, ze hebben dezelfde persoonlijkheid, hetzelfde verhaal en hetzelfde leven. En ten tweede moesten we om technische redenen dezelfde lichaamsgrootte, hetzelfde kapsel en dezelfde lichaamsvorm behouden.

Oorspronkelijk bestond het Haven-concept uit acht koppels met een breed scala aan relaties. Tijdens de productie bleek dat we ons oorspronkelijke idee van een volledige cast van personages niet zouden kunnen realiseren, dus hebben we ons op slechts twee personages gericht. Het was een moeilijke beslissing om te nemen, maar het stelde ons in staat om een ​​zeer uniek en ontroerend verhaal over Yu en Kay te creëren.

Maar direct nadat de game was uitgebracht, begonnen we aan een update voor het paar. De update markeerde de kwaliteitslat die werd gelegd toen we Haven oorspronkelijk lanceerden, en met dat doel hebben we nieuwe 3D-modellen gemaakt en alle 2D-bronnen in de personages in de game opnieuw getekend. Het enige dat niet is herwerkt, is de openingsanimatie voordat je kiest welke versie van Kay en Yu je wilt spelen.

Onze nieuwe vertolkingen van Kay en Yu worden ingesproken door twee fantastische acteurs: Lexie Ann Kendrick en Ryan Highley, die de personages tot leven hebben gebracht in alle 80.000 dialoogregels in het spel. We hebben er ook voor gezorgd dat de geschreven dialoog geschikt is voor elk paar in de 8 talen waarin Haven beschikbaar is, en de regels met expliciete of impliciete genderreferenties zijn aangepast om de door jou gekozen karakters passend weer te geven (als Yu Kay vertelt “Meneer “Het werkt niet meer met een vrouw).

Het verhaal van Yu en Kay is het verhaal van twee persoonlijkheden, twee levens die bij elkaar betrokken waren, die de spelers leerden kennen en op wie ze verliefd werden tijdens het spel, en ze vroegen ons vaak: “Kan ik het geslacht van mijn personages in Haven?” We zijn erg trots dat we het verhaal van geliefden op twee nieuwe manieren kunnen vertellen waarmee meer spelers zich kunnen identificeren.

We hopen dat veel nieuwe spelers zin hebben om hun favoriete versie van Yu en Kay te ontmoeten! (en Oink) en geniet van de avonturen van twee geliefden op de planeet Source.

Controleer op in-game-updates, die vandaag gratis beschikbaar zijn op PS4 en PS5.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Federale wetgevers vrezen dat Russische leiders cryptocurrencies gebruiken om sancties te vermijden
Next post Een korte handleiding voor Gran Turismo 7 voor nieuwe racers – PlayStation.Blog