Wargaming staat achter zijn studio in Kiev, terwijl het oorspronkelijke Wit-Rusland oprukt tegen Oekraïne

De afbeelding voor het artikel getiteld Wargaming staat in zijn studio in Kiev, terwijl zijn oorspronkelijke Wit-Rusland oprukt tegen Oekraïne

afbeelding: Wargaming Group Limited

World of Tanks Wargaming heeft bedrijfsbronnen omgeleid om meer dan 550 ontwikkelaars in de studio in Kiev te ondersteunen terwijl de Russische invasie van Oekraïne zijn zesde dag ingaat.

Persha Studios werd oorspronkelijk opgericht in 2000. In 2011 werd het Wargaming Kyiv na de overname van Wargaming. De studio is het primaire ontwikkelingscentrum F2P multiplayer-titel Wereld van gevechtsvliegtuigen. Het bedrijf helpt momenteel werknemers in Kiev om alternatieve huisvesting te vinden en vervroegde betalingen te doen. Het zorgt er ook voor dat alle reis- en verplaatsingsinspanningen worden betaald als werknemers snel moeten evacueren.

Wargaming steunt de studio in Kiev in een tijd van politiek verraad. Het grootste ontwikkelingscentrum van het bedrijf bevindt zich in Minsk, de hoofdstad van het naburige Wit-Rusland. Wit-Rusland, dat nu diende als platform voor Russische oorlogsinspanningen schijnbaar trekken om troepen te sturen om Russische troepen te helpen. Wargaming voegt zich bij het koor van Wit-Russische stemmen en bedrijven die zich sterk verzetten tegen het besluit van zijn leiderschap om zich te verenigen met het Kremlin.

Naast ervoor te zorgen dat haar medewerkers de crisis te boven komen, doneert Wargaming namens de studio ook $ 1 miljoen ($ 1.377.724) aan het Oekraïense Rode Kruis.

Hier is de verklaring van het persbericht:

Bij Wargaming heeft de veiligheid en beveiliging van onze medewerkers de hoogste prioriteit. Op dit moment helpen en ondersteunen alle beschikbare middelen van het bedrijf onze 550+ collega’s: ze voorzien hen van alternatieve huisvesting, vervroegde uitbetaling, extra geld om te helpen met reizen en verhuizen.

Wij helpen de families van onze medewerkers om naar de buurlanden te reizen en voorzien hen van onderdak.

Eindelijk, vandaag doneert Wargaming Kiev $ 1 miljoen Oekraïens rood kruis. Deze fondsen zullen worden gebruikt om Oekraïense ziekenhuizen en artsen, ontheemde burgers en andere essentiële humanitaire activiteiten te ondersteunen waar nodig.

Als de situatie dit vereist, zullen we verdere humanitaire hulp kunnen voortzetten.

Onze vrienden van Lifehacker hebben meer informatie over het Oekraïens-Russische conflict een uitgebreide interpretatie samenstellen. Kotaku stuurt zijn steun naar iedereen in Wargaming Kiev.

Dit artikel is opnieuw gepubliceerd van Kotaku Australië. Lezen Origineel artikel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Hitman 3 brengt wijzigingen aan in Arcade Contracts en biedt verbeterde ondersteuning voor Contracts Mode, een andere in maart
Next post Het probleem van Gabe Newell ligt niet bij de NFT of Metaverse, maar bij de “slechte acteurs” erachter