Age of Empires 4 krijgt dit voorjaar mods, nominale modus, verbeteringen aan sneltoetsen en meer

Age of Empires 4 Verwerft Content Editor, Mods en meer met een nieuwe grote update dit voorjaar.

Het eerste seizoen, voorheen bekend als de Spring Update, zal de eerste grote update zijn in 2022 en is niet ver weg, volgens Relic Entertainment en World’s Edge. Hoewel er geen releasedatum is vermeld, zijn er enkele inhoudsdetails gedeeld.


De update zal het startpunt zijn voor de redactiegemeenschap omdat er een inhoudeditor beschikbaar zal zijn. Verschillende aangepaste modi en tutorials zullen samen met de editor worden uitgebracht om de modders op weg te helpen. Hoewel Content Editor in bèta zal draaien, blijft deze beschikbaar na de start van het eerste seizoen.

De 1v1 gerangschikte ladder wordt ook geleverd met een eerste seizoen, samen met verbeteringen op het gebied van sneltoetsen. Met de laatste kun je meer categorieën verwachten in het sneltoetsenmenu, de mogelijkheid om sneltoetsen opnieuw te binden, de exclusiviteit van de stuurgroep in of uit te schakelen, de mogelijkheid om extra opdrachten te binden met “ALT” en “Shift”-toetsen, en nieuwe algemene sneltoetsen zodat u snel inactieve dorpelingen kunt vinden, door gebouwen kunt bladeren en nog veel meer.

Verbeterde levenskwaliteit, zoals de wereldwijde bouwwachtrij, de patrouillebeweging, de willekeurige selectie van burgers in de lobby en de volledige onthulling van de kaart na de wedstrijd. MegaRandom, intern gemaakte mods, een nieuwe Art of War-uitdaging, moeilijkheidsgraad afstemmen op verschillende campagnemissies en meer staan ​​​​ook op tafel.

Met het eerste seizoen zijn bepaalde veranderingen in de balans gepland, vooral voor de beschavingen van de Abbasiden-dynastie, de Chinezen en het Heilige Roomse Rijk.

Wat de tweede rij betreft, zijn de plannen momenteel niet op slot, maar naarmate je je blijft ontwikkelen, verwacht je een “verfijnde lijst”. In de tussentijd komen er echter updates voor het gerangschikte seizoen samen met verlengingen, zijn er volledig opnieuw toewijsbare inzendingen in de pijplijn, wordt een kaartstemsysteem getest, waarbij meer controle over de kaartselectie in de loop van de tijd groeit, en de kleurkeuzes van spelers deel uitmaken van het spel. helpt bij belangrijk maatwerk.

Andere items die ontwikkelaars in de toekomst actief onderzoeken, waarvan sommige waarschijnlijk dit jaar zullen verschijnen en sommige zelfs in het tweede seizoen kunnen worden ingetrokken, zijn verbeteringen in de observatiemodus, beschimpingen, cheats en waypoint-indicatoren.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Reddit presenteert TikTok en het tabblad Ontdekken zoals op Instagram
Next post Ik heb deze draadloze, batterijloze Lego LED-kubussen nodig voor mijn volgende build