De Russische versie van de Nieuwe Wereld is niet meer in productie

MMORPG van Amazon Nieuwe wereld krijgt geen Russische lokalisatie, terwijl Amazon Games bevestigt dat de beslissing een direct antwoord is op de Russische invasie van Oekraïne.

Praat met TechRadar-spellenChristoph Hartmann, vice-president van Amazon Games, zei: “We waren op zoek naar een locatie in de Nieuwe Wereld voor Rusland en we zijn ermee gestopt.” Een woordvoerder van Amazon bevestigde later aan Ditching dat de beslissing te wijten was aan de aanhoudende oorlog.

Op dit moment aan het spelen: Nieuwe wereld – Officiële trailerlancering

Amazon is ook verantwoordelijk voor de recente westerse lokalisatie en release van de gratis te spelen Koreaanse MMORPG de verloren ark, die sinds 2019 in Rusland speelbaar is. Hoewel Amazon niet meedeed aan de Russische lokalisatie Lost Ark, werkt het nauw samen met de ontwikkelaar Smilegate RPG aan de westerse versie van Amazon. De Smilegate RPG heeft nog geen commentaar gegeven op de vraag of Lost Ark zoals gewoonlijk zal blijven dienen in Rusland.

Amazon, dat heeft besloten de stekker uit de Russische versie van de Nieuwe Wereld te trekken, is een ander geval van videogamebedrijven die actie ondernemen in reactie op de Russische oorlog in Oekraïne, met bedrijven zoals CD-project, EAen Microsoft stopt nieuwe verkoop van games en/of diensten in de regio. De Oekraïense regering riep bedrijven zoals Sony, Microsoft en Nintendo hebben Russische en Wit-Russische accounts tijdelijk verbannen van hun games en diensten, evenals het annuleren van sporten of evenementen die verband houden met spelen in Rusland en Wit-Rusland.

Andere bedrijven, van grote namen tot ontwikkelaars zoals Bungie kleine onafhankelijke teams zoals 11 Bit Studio’s, schonk ook geld aan het Oekraïense Rode Kruis, UNICEF en andere goede doelen. Als reactie op de Russische invasie EA verwijdert Russische teams uit FIFA 22 en NHL 22.

GameSpot kan commissies verdienen met winkelaanbiedingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post FFXIV Patch 6.1 Nieuw avontuur: alles wat we er tot nu toe over weten
Next post Final Fantasy XIV: Endwalker’s First Major Patch zet ons op een nieuw avontuur