Final Fantasy XIV: Endwalker’s First Major Patch zet ons op een nieuw avontuur

Leden van Final Fantasy XIV organiseerden vanmorgen een live presentatie van Letter From the Producer, waar producer Naoki Yoshida (AKA Yoshi-P) inzicht gaf in wat spelers zullen vinden in de eerste grote patch voor de Endwalker-uitbreiding.

Patch 6.1 genaamd Newfound Adventure introduceert precies dit: een nieuw avontuur waaraan je kunt beginnen. Of in ieder geval het begin van een. De scrollende koppen in het hoofdscenario van Endwalker sloten het boek af met veel lopende verhaallijnen, waaronder een overkoepelend verhaal over de Ascians, Primals, Garlean Empire zoals we dat kennen, en nog meer threads. Dus het FFXIV-team bereidt nu iets nieuws voor en helaas iets dat ons op dit moment nog onbekend is.

Samen met de nieuwe richting van MSQ, zullen 6.1 en enkele daaropvolgende 6.1x-fixes veel nieuwe inhoud en veranderingen introduceren. Het NPC solo dungeon team-systeem wordt uitgebreid naar de originele A Realm Reborn kerkers en krijgt een nieuwe naam. Voorheen het Trust System genoemd, wordt kerker met het NPC-team nu het Duty Support System genoemd. Ondersteuning voor A Realm Reborn Patch 2.x en Heavensward uitbreidende kerkers komen later.

Dit is waar spelers nog meer naar kunnen uitkijken in Patch 6.1, volgens: Web Endwalker:

Square Enix belooft zelfs meer dan de opsommingstekens hierboven, maar zal er waarschijnlijk op ingaan in een andere brief van de producent naarmate we dichter bij de release van Patch 6.1 komen.

Patch 6.1 Newfound Adventure komt half april uit in Final Fantasy XIV. Mocht je Endwalker in de tussentijd hebben gemist of ben je benieuwd naar FFXIV, lees mijn recensie op de nieuwste uitbreiding die deze MMO tot een van mijn favoriete Final Fantasy-games aller tijden heeft gemaakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post De Russische versie van de Nieuwe Wereld is niet meer in productie
Next post GTA V op PS5 en Xbox Series X | S – Wat te verwachten | GameSpot Nieuws – GS nieuwsupdates