Genshin Impact Funko Pops zijn onderweg

Kun je geen genoeg krijgen van de open wereld van Genshin Impact? Heb je vissen geprobeerd? Hoe dan ook, als je klaar bent met het werken aan je gamehuis en het verkennen van het uitgestrekte universum, kun je je gamesessie binnenkort uitbreiden met een nieuwe lijn Genshin Impact Funko Pops!

De nieuwe lijn komt in drie verschillende varianten, waaronder Paimon. Dat klopt. Noodvoedsel, Funko Pop. Hoewel veel spelers Paimon buitengewoon vervelend vonden om het spel te starten, werd ze naarmate het spel vorderde een iets schattiger personage. Bekijk hieronder het aanbod van de nieuwe Genshin Impact Funko Pop-reeks.

Paimón!

Hoewel we geen exacte datum hebben voor deze nieuwe toevoegingen, zullen ze een interessante toevoeging zijn aan elke Genshin Impact-schatkist.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Hoe Breath Of The Wild me 20 jaar later een Zelda-fan maakte
Next post Google Maps staakt bewerking na claims van Oekraïense Mark gebruikt voor Russische stakingen