GTA 5 op de PS5 en Xbox Series X / S bevat drie verschillende grafische instellingen

Hoe weet je dat, GTA 5 en GTA Online zullen release voor PS5 en Xbox Series X / S 15 maartmaar vandaag heeft Rockstar meer details gegeven over wat te verwachten in de manier waarop de graphics zijn opgezet.

Volgens Rockstargebruikers van de volgende generatie kunnen kiezen uit drie gedetailleerde nieuwe grafische instellingen.

Een daarvan is Fidelity Mode, die is afgestemd op de hoogste visuele kwaliteit en gericht is op 30 FPS. In deze modus ondersteunen de PS5 en Xbox Series X native 4K-resolutie met ray tracing ingeschakeld, terwijl de Xbox Series S upscale 4K-resolutie ondersteunt.

Er is ook de Performance-modus, die is bedoeld voor gevoeliger gamen en 60 FPS nastreeft. In deze modus ondersteunen de PS5 en Xbox Series X opgeschaalde 4K, terwijl de Xbox Series S 1080p ondersteunt.

Bovendien hebben de PS5 en Xbox Series X de Performance RT-modus, een hybride van Fidelity- en Performance-modi die verbeterde 4K-resolutie ondersteunt met beam-tracking ingeschakeld en 60 FPS-targeting.

Met de versie van de volgende generatie kunt u sneller laden, 3D-geluidsabsorberende, platformspecifieke functies zoals geavanceerde tactiele feedback en meer verwachten.

Huidige GTA 5-spelers kunnen de voortgang van de Verhaalmodus en hun huidige GTA Online-personages en de voortgang naar de PS5 en Xbox Series X / S overdragen met behulp van een eenmalige migratie bij het opstarten. Vanaf vandaag kun je beginnen met het overdragen van je voortgang in de Verhaalmodus door een save te uploaden naar de Rockstar Games Social Club.


Zoals eerder aangekondigd is er ook een aparte versie GTA Online voor PS5 en Xbox Series X / S, die bij de lancering debuteren. Het zal de eerste drie maanden gratis beschikbaar zijn voor PS5-spelers. Als je een Rockstar Games Social Club-account hebt, kun je je GTA Online-voortgang op 15 maart migreren naar een PS5 of Xbox Series X/S nadat je de game naar een van deze nieuwe consoles hebt geüpload.

Met GTA Online kunnen spelers een aantal nieuwe verbeteringen in de levenskwaliteit verwachten, waaronder een nieuw ontworpen introductie en tutorial voor nieuwe spelers, een nieuw hoofdmenu waarmee je direct naar Freemode, Heists, Races, Adversary Mode kunt gaan, de nieuwste aanbevolen wekelijkse evenementen en meer.

Spelers van GTA Online kunnen ook een reeks nieuwe voertuigen verwachten en een nieuwe toevoeging aan de Los Santos Car Meet: Hao’s Special Works, met onder meer ‘best-in-class voertuigverbeteringen, een nieuwe raceklasse met speciaal aangepaste voertuigen en wekelijkse rotatie. van Hao’s Special Works Time Trials samen met een premium testrit.”

Ten slotte wordt er een nieuwe Career Builder-functie geïntroduceerd. Het is speciaal ontworpen voor nieuwe spelers of iedereen die zijn personage wil resetten en opnieuw wil beginnen. Om deze spelers te helpen, geeft Rockstar GTA $ 4.000.000 om de basis te kiezen, inclusief commercieel onroerend goed, voertuigen en wapens.

Als je het spel verzamelt of het een tijdje niet hebt gespeeld, wist je dat het bestond cheatcodes voor GTA 5 voor singleplayer-modus? Welnu, die zijn er en u kunt de lijst in de link bekijken. De lijst bevat cheats voor wapens en munitie, hoe je alle wapens kunt maken, hoe je onoverwinnelijk kunt worden, hoe je gezondheid en bepantsering kunt maximaliseren, hoe je het vereiste niveau kunt verhogen of verlagen, hoe je alle voertuigen kunt maken en nog veel meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Stem op de beste nieuwe game voor februari 2022 – PlayStation.Blog
Next post Super herhaling | Star Wars Jedi: Fallen Order – Aflevering VI