GTA V op PS5 en Xbox Series X | S – Wat te verwachten | GameSpot Nieuws – GS nieuwsupdates

Vandaag heeft de ontwikkelaar nieuwe details onthuld over wat te verwachten op het gebied van prestaties en betrouwbaarheid, hoe opslagoverdrachten zullen werken, wanneer pre-orders zullen worden uitgevoerd en meer. Rockstar zei dat GTA V en GTA Online “high-end pc-visuals” naar de console zullen brengen met meerdere grafische modi en ondersteuning tot 60 frames per seconde. Spelers kunnen ook verbeterde textuurkwaliteit, ray tracing en HDR-opties verwachten.

Rockstar herinnerde fans er ook aan dat GTA Online op 15 maart als aparte download zal worden aangeboden, samen met de lancering van GTA V voor de nieuwe platforms. PlayStation 5-gebruikers kunnen de eerste drie maanden gratis een stand-alone versie van GTA Online krijgen, en er is niet gezegd dat ze PlayStation Plus moeten hebben om van deze aanbieding te profiteren.

Rockstar heeft geen prijsinformatie voor GTA V of GTA Online aangekondigd, maar pre-orders en preloads beginnen op 8 maart, dus we zouden het snel moeten weten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Final Fantasy XIV: Endwalker’s First Major Patch zet ons op een nieuw avontuur
Next post Weekend Warrior – Raad me dit aan