GTAV en GTA Online verschijnen op 15 maart op PS5 – PlayStation.Blog

Grand Theft Auto V en Grand Theft Auto Online komen op 15 maart uit voor PlayStation 5 en brengen de actie, sensationele avonturen van Story Mode en de dynamische, steeds veranderende wereld van GTA Online naar PlayStation 5 met tal van verbeteringen voor nieuwe en terugkerende gamers .

Deze nieuwe versies van GTAV en GTA Online maken de ervaring rijker, gedetailleerder en meeslepender dan ooit tevoren met nieuwe grafische modi die verbeterde natuurgetrouwheid en prestaties bieden, inclusief framesnelheden tot 60 FPS en 4K-beelden plus beam-tracking en verbeterde textuurkwaliteit, zoals evenals het gebruik van technische PlayStation 5-verbeteringen voor sneller laden, meeslepend 3D-geluid, geavanceerde tactiele feedback en meer.

Grand Theft Auto V

Ervaar de met elkaar verweven verhalen van Franklin, Michael en Trevor over de zonovergoten metropool Los Santos en het beboste landschap van Blaine County in meer detail dan ooit tevoren met verbluffende nieuwe niveaus van visuele trouw.

Kies uit drie gedetailleerde nieuwe grafische instellingen en pas je game-ervaring aan wat voor jou het belangrijkst is. Loyaliteitsmodus is afgestemd op de hoogste visuele kwaliteit en streeft naar 30 FPS. In deze modus ondersteunt de PlayStation 5 native 4K-resolutie met ray tracing ingeschakeld. Power-modus: is afgestemd op de meest gevoelige game-ervaring en streeft naar 60 FPS. In deze modus ondersteunt PlayStation 5 opgeschaalde 4K-resolutie. Daarnaast heeft het een PlayStation 5 RT-vermogen modus, een hybride van Fidelity- en Performance-modi die een verhoogde 4K-resolutie ondersteunt met beam-tracking ingeschakeld en gericht op 60 FPS.

Deze nieuwe versies bieden ook gebiedsverbeteringen, waaronder snellere laadtijden, grotere populatie- en verkeersdiversiteit, verhoogde vegetatiedichtheid, betere lichtkwaliteit over schaduwen, waterreflecties en meer. Plus verbeterde anti-aliasing, bewegingsonscherpte, zeer gedetailleerde nieuwe explosies, vuur en meer.

Grand Theft Auto Online

De enorme en ongeëvenaarde GTA Online-ervaring – met een ongekende waarde van meer dan 8 jaar aan game-toevoegingen in meer dan 40 unieke updates – zal blijven evolueren met de kracht van PlayStation 5. Deze nieuwe generatie GTA Online bevat een reeks nieuwe voertuigen en een nieuwe toevoeging aan Los Santos Car Meet: Hao’s Special Works.

Hao’s Special Works omvat eersteklas voertuigupgrades, een nieuwe raceklasse met speciaal aangepaste voertuigen en de wekelijkse rotatie van Hao’s Special Works Time Trials, samen met een premium testrit waarbij je achter het stuur van deze nieuw aangepaste voertuigen kunt zitten voor vrij.

GTA Online maakt niet alleen deel uit van GTAV, maar is nu ook voor het eerst beschikbaar als een op zichzelf staande titel voor PlayStation 5. Daarnaast zal GTA Online de eerste drie maanden na de lancering beschikbaar zijn om te downloaden en op te slaan. Gratis, * exclusieve aanbieding voor PlayStation 5-spelers – waardoor het voor nieuwe spelers gemakkelijker dan ooit is om alles te ervaren wat GTA Online te bieden heeft.

En nieuwe spelers hebben misschien meer nodig dan alleen een pistool aan hun riem om Los Santos te overleven, dus introduceren we een nieuwe Career Builder-functie die speciaal is ontworpen voor nieuwe spelers – of iedereen die zijn personage wil resetten en opnieuw wil beginnen – stap in de criminele wereld van South San Andreas. Met dit systeem krijg je een onverwachte $ 4.000.000 GTA om essentiële items te kiezen, waaronder commercieel onroerend goed, voertuigen en wapens.

Daarnaast heeft GTA Online voor PlayStation 5 een aantal nieuwe verbeteringen in de levenskwaliteit, waaronder een nieuw ontworpen introductie en tutorial voor nieuwe spelers, een nieuw hoofdmenu waarmee je direct naar Freemode, Heists, Races, Adversary Mode kunt springen. , de nieuwste aanbevolen inhoud voor wekelijkse evenementen en meer.

Grand Theft Auto V en GTA Online met PlayStation 5-prestaties

Grand Theft Auto V en GTA Online gaan nog verder op de PlayStation 5 met een aantal features die profiteren van de speciale voordelen van de PlayStation 5 console.

De kracht van de PlayStation 5 brengt nieuwe niveaus van betrouwbaarheid en prestaties, waardoor nieuwe grafische modi een resolutie tot 4K, tot 60 frames per seconde gaming, HDR-verlichtingsopties, raytracing, textuurupgrades en meer mogelijk maken.

Kom sneller in actie met de PlayStation 5 SSD met verbeterde laadtijden waarmee de wereld van Los Santos en Blaine County sneller kan laden dan ooit tevoren.

Ervaar elk moment met adaptieve triggers en geavanceerde haptische feedback van de DualSense draadloze controller, waardoor spelers nieuwe sensaties kunnen ervaren, zoals veranderingen in de textuur van het wegdek, andere sensaties van specifieke weersomstandigheden, richtingsschade, explosiefeedback en meer. .

Luister naar de actie met absolute precisie met Tempest 3D AudioTech, van het gaspedaal van een gestolen supercar, het gebrul van dichtbij schieten, het gebrul van een helikopter boven je hoofd en meer.

Verhaalmodus en online verzending van GTA-personages

Spelers op de PS4 en Xbox One kunnen zowel de voortgang van hun GTAV-verhaalmodus als hun huidige personages en GTA Online-voortgang overzetten naar de PS5 met behulp van een eenmalige migratie.

Vanaf vandaag kunnen spelers hun voortgang in de Verhaalmodus overdragen door een storting te uploaden naar de Rockstar Games Social Club. Om dit proces te starten, voert u GTAV in uw huidige console-account in en gaat u naar het tabblad Game in het pauzemenu. Selecteer daar Upload Save Game. Houd er rekening mee dat je slechts één game save per platform kunt opslaan en dat de opgeslagen games 90 dagen beschikbaar zijn om te downloaden.

Spelers van Rockstar Games Social Club kunnen op 15 maart ook hun GTA Online-voortgang migreren naar PS5 nadat ze de game naar PS5 hebben geüpload. Deze migratie omvat alle personages, GTA $, voortgang, statistieken, voertuigen, eigendommen, wapens, kleding en taken die door de speler zijn gemaakt.**

Grand Theft Auto V en Grand Theft Auto Online zullen op 15 maart digitaal beschikbaar zijn via de PlayStation 5-winkel — vooraf gekocht en vooraf geladen vanaf 8 maart — en fysieke versies zullen in april beschikbaar zijn. Blijf op de hoogte voor meer details.

* Aanbieding beschikbaar van 15 maart 2022 tot 14 juni 2022. Downloaden van PS5 Console Store. PlayStation Plus is vereist om te spelen (terugkerende kosten zijn van toepassing).

** Spelers kunnen hun gekochte GTA $ alleen overzetten wanneer ze migreren van PS4 naar PS5.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Releasedatum The House Of The Dead: Remake onthuld in nieuwe trailer
Next post Microsoft schort alle nieuwe verkopen van zijn producten en diensten in Rusland op