Idris Elba staat op de soundtrack van Gran Turismo 7

De afbeelding voor het artikel met de naam Idris Elba staat op de soundtrack van Gran Turismo 7

Hij zal zijn zang lenen Gran Turismo 7 Op de soundtrack verschijnt Idris Elba als de hoofdartiest in het nummer “Vroom” van FaNaTiX. De track maakt deel uit van de nieuwe spelmodus Music Rally en verschijnt aan het begin van de game. Hoewel de songtitels op het scherm worden weergegeven, verschenen ze tijdens de natte race en ontsnapten ze aan de concentratie op de rit. Ik reed door een glibberig deel van de snelweg van Tokio toen Elb’s couplet uit mijn koptelefoon kwam en ik werd gedwongen de aandacht van de race af te leiden om ernaar te luisteren.

Het is niet Idris Elba Gran Turismo 7 de enige soundtrack van grote namen. De Britse rockband Bring Me The Horizon droeg bij aan de soundtrack met het instrumentale nummer “Moon Over The Castle”. Je hoort het hier (). Leden van de Britse rockband Nothing But Thieves hebben ook een nieuw nummer uitgebracht GT7 getiteld ‘Het leven komt langzaam’.

Vol Gran Turismo 7 De soundtrack is beschikbaar zodra de game op 4 maart wereldwijd wordt uitgebracht. Je kunt luisteren naar een voorbeeld van wat er op de soundtrack staat in de bovenstaande insluiting op YouTube. Je kunt de meeste van deze nummers horen in de Music Rally-spelmodus als je wilt dat je racen doet denken aan een rustige zondagse rit.

Dit artikel is opnieuw gepubliceerd van Kotaku Australië. Lees het originele artikel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Vooruitgang in het GTA V-verhaal dat je vandaag kunt porten naar PS5 en Xbox Series X/S, er zijn nieuwe grafische modi onthuld
Next post Ik ben verslaafd aan vampieroverlevenden en het verpest mijn leven