Iedereen vraagt ​​een beetje waarom Epic Games Bandcamp heeft gekocht

De afbeelding voor het artikel met de titel Iedereen ontkent een beetje waarom Epic Games Bandcamp heeft gekocht

afbeelding: epische spellen, Bandcamp, Kotaku Australië

Bandcamp, vooral bekend als online muziekdistributeur en regerend als centrum voor onafhankelijke artiesten en uitgeverijen, heeft woensdag aangekondigd dat het zal toetreden. epische spellen in een blogpost geschreven door CEO Ethan Diamond. De prijs die Epic Games voor Bandcamp heeft betaald, is op dit moment niet bekend.

De blogpost stelt dat zelfs als ze worden overgenomen door Fortnite-makers, ze zullen blijven functioneren “als een aparte marktplaats en muziekgemeenschap” en dat artiesten nog steeds “gelijke controle” zullen hebben over hoe ze hun muziek aanbieden.

De beslissing van het gamingbedrijf om een ​​muziekdistributeur te kopen, bracht velen echter in verwarring, en de meesten gingen uit van het ergste.

Kunstenaars, luisteraars en commentatoren hadden iets te zeggen dat iets specifieks uiteindelijk negatief en sceptisch was. Logisch, aangezien de meeste gewone mensen enigszins wantrouwend staan ​​tegenover de lopende acquisities die plaatsvinden in de game-industrie.

Er wordt verwacht dat de videogame-industrie heilig is, maar de realiteit is dat het een bedrijf is dat geld verdient, zoals de meeste industrieën. Sinds Epic Games de muziek invult in Fortnite het zou al geruime tijd niet zo verwonderlijk zijn geweest om te overwegen deze acquisitie te gebruiken om het potentieel van een “metavers” project te versterken.

Kan ik iets zeggen? Kom op, kerel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Het internet reageert op het feit dat EA Russische teams uit FIFA 22 verwijdert
Next post Top 10 open wereld games die nu gespeeld kunnen worden