Ik ben verslaafd aan vampieroverlevenden en het verpest mijn leven

Help-artikel met afbeeldingen Help alstublieft: ik ben verslaafd aan overlevenden van vampieren en het verpest mijn leven

Schermafbeelding: Overlevende vampiers

Ik raakte verslaafd aan een itch.io spel genaamd Vampire Survivors.

Overlevende vampiers is een eindeloze roguelike gebaseerd op elfjes Castlevania vibratie. De kern van het spel is de beweging van je personage op een grote vierkante kaart terwijl een groeiend aantal vijanden er langzaam omheen nadert. Om de paar seconden valt je personage aan. Wanneer je vijanden doodt, hebben ze een kans om een ​​klein blauw kristal te laten vallen. Het verzamelen van deze kristallen zal de niveaubalk vullen en elke verhoging zal je nieuwe offensieve of defensieve upgrades opleveren.

Zoals elke roguelike, is het doel om erachter te komen hoe lang je kunt overleven voordat de menigte je uiteindelijk neerhaalt. Wat begint met langzaam over het zweepveld dwalen, wordt al snel een hectische sprint om je voor te blijven op de schermmenigte.

Er zijn bijna geen hersenen nodig. Het wordt uitsluitend bestuurd door pijlen. Het enige wat je hoeft te doen is je personage verplaatsen. Geen gedachten, gewoon duivels hakken. Elke keer dat je je moeiteloos een weg baant door een gigantische zwerm vleermuizen, krijg je weer een lekker zuchtje goede hersensappen.

Die eenvoud, het ontbreken van de noodzaak om te veel na te denken over wat ik doe, is een groot deel van de reden waarom ik niet kan stoppen met spelen, en het wordt een probleem. Het is te gemakkelijk om te openen en te koken. Daar word je een slaaf van. Uren gaan voorbij en u kunt niet verantwoordelijk zijn voor uw verblijfplaats.

Overlevende vampiers het is zo goed dat het mijn vrije tijd en weekenden is. Een gezond persoon zou proberen tijd door te brengen weg van de games waar hij een week over praat en over nadenkt. Het is duidelijk dat ik die persoon niet ben, omdat ik het gevoel heb dat het me zelfs nu roept. Ik had naar buiten kunnen gaan. Ik zou op reis kunnen gaan of naar de sportschool. Doe letterlijk alles zodat je niet naar het scherm staart. Ik heb de bladwijzer verwijderd in de ijdele hoop dat het mijn eetlust zou verminderen.

‘Nog één keer rennen,’ mompelde ik tegen mezelf terwijl ik de URL typte. “Nog één keer rennen en dan ga ik mijn leven leiden.”

Het spel is gratis te spelen op Itch als je avontuurlijk bent. Je kunt het krijgen op Steam en andere platforms.

Wees voorzichtig. Je kunt ook een onderwerp worden.

Dit artikel is opnieuw gepubliceerd van Kotaku Australië. Lees het originele artikel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Idris Elba staat op de soundtrack van Gran Turismo 7
Next post Een “ongekend” aantal getraumatiseerde mensen ontvlucht Oekraïne – Mondiale problemen