Ik heb deze draadloze, batterijloze Lego LED-kubussen nodig voor mijn volgende build

Gif: Culturele Gutural / YouTube

Het toevoegen van werklampen is een leuke manier om Lego-creatie naar een hoger niveau te tillen, en het bedrijf heeft zelfs verlichtingsfuncties in sommige van zijn suites. inclusief een gloeiende kerstboom. Deze slimme hack maakt het echter ongelooflijk eenvoudig om verlichting in een gebouw te integreren dankzij dezelfde technologie die draadloos opladen mogelijk maakt.

Lego toegang tot verlichtingselementen omvat een batterij-aangedreven kubus met een LED binnenin die helder genoeg is om andere transparante elementen te verlichten. in de recente Kerstset Bezoek van de KerstmanDe LED-kubus wordt in de kerstboom geplaatst, maar zijn gloed is van buitenaf zichtbaar door de transparante tegels die fungeren als kerstverlichting. Er zijn verlichtingsoplossingen na verkoop ook voor Lego, maar ze gebruiken transparante elementen versterkt door kleine LED’s die met zeer dunne draden zijn verbonden met een stroombron. Met de juiste planning kunnen deze draden meestal worden verborgen, maar niet volledig, en kunnen ze kwetsbaar zijn, dus het is misschien niet het beste idee om met een Lego Batmobile te gaan wandelen met functionele koplampen.

YouTuber Culturele Gutural heeft een potentieel betere manier bedacht om een ​​Lego-kit te verlichten die draden en constructiebeperkingen minimaliseert en de hardware is goedkoop en gemakkelijk online verkrijgbaar. In de draadloze oplader van de telefoon bevindt zich een draadspoel die, wanneer ingeschakeld, stroom kan opwekken in een nabijgelegen spoel zonder deze aan te raken. Hierdoor kunnen smartphones en draadloze koptelefoons draadloos worden opgeladen en wordt deze technologie ook wel inductief opladen genoemd. Het levert niet genoeg stroom om apparaten zoals een smartphone zonder batterij van stroom te voorzien, maar het kan gemakkelijk kleinere elektronica van stroom voorzien, zoals energiezuinige LED’s.

Deze Nu $ 20 ($ 28) op AliExpress Het bevat draadloos aangedreven LED’s die klein genoeg zijn om in transparante Lego-kubussen te passen (geen platte panelen), en zullen oplichten wanneer ze in de buurt van een dunne stroomspoel worden geplaatst. Als een culturele gutural laat zien in deze videogloeiende stenen kunnen worden gemengd met andere stenen en zelfs acht stenen hoog worden gestapeld terwijl ze nog gloeien. Hoe verder de kleine LED’s van de meegeleverde stroomspoel verwijderd zijn, hoe lager hun intensiteit, maar er kunnen meer spoelen worden geïntegreerd in de displaybasis of zelfs in het grotere model zelf, waardoor het bereik van het draadloze vermogen wordt uitgebreid.

Helaas, terwijl het idee werd gepresenteerd aan het Lego Ideas-platform – waar bouwers hun eigen creaties kunnen delen met het potentieel voor het bedrijf om ze in echte sets te veranderen als er voldoende steun van fans is – wees Lego uiteindelijk het verzoek af, daarbij verwijzend naar strikte platformregels die ze verbieden. onbestaande Legoblokjes en onderdelen. Het kan Lego heel goed inspireren om zijn eigen LEDO-concept te creëren (zoals deze fabrikant het noemt), maar tot die tijd is het gelukkig een relatief eenvoudige en ongecompliceerde upgrade die goedkoper is dan de meeste Lego-kits.

Dit artikel is vertaald uit Kotaku Australië. Lees het originele artikele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Age of Empires 4 krijgt dit voorjaar mods, nominale modus, verbeteringen aan sneltoetsen en meer
Next post Vooruitgang in het GTA V-verhaal dat je vandaag kunt porten naar PS5 en Xbox Series X/S, er zijn nieuwe grafische modi onthuld