Reddit presenteert TikTok en het tabblad Ontdekken zoals op Instagram

De afbeelding voor het artikel genaamd Reddit presenteert TikTok en Instagram-Like Discover Tab

afbeelding: Reddit

In een poging om Reddit op andere applicaties naast Reddit te laten lijken, heeft het platform een ​​”Discover Tab” toegevoegd. RIP Reddit, waar we allemaal van houden.

Het tabblad Ontdekken is in feite een nieuwe navigatietool die u Reddit-inhoud geeft waarmee u mogelijk betrokken wilt raken.

Ik hoorde dat je vraagt, is het niet gewoon een “Popular Tab”?

Iets anders dan dat het tabblad Ontdekken is gebaseerd op uw individuele activiteit, niet alleen op trendberichten / berichten die veel betrokkenheid opleveren. Als je bijvoorbeeld 4 abonnees volgt die betrekking hebben op een bepaald type muziek, zal Reddit je berichten in subredits laten zien (sorry, Gemenebest), die vergelijkbaar zijn.

Om toegang te krijgen tot het tabblad Ontdekken, klikt u op het nieuwe kompaspictogram in de onderste balk, rechts van de startknop. Boven aan het tabblad Ontdekken kunt u de bron vervolgens filteren op specifiek onderwerp en nieuwe inhoud en subreddits vinden.

Onder de onderwerpfilters staat de bron waar de inhoud wordt weergegeven.

Als Reddit Als je het verkeerd hebt begrepen, kun je ons feedback geven door te kiezen voor: ‘meer van deze inhoud weergeven’, ‘minder van deze inhoud weergeven’ en ‘Deze inhoud verbergen’. Persoonlijk wilde ik al heel lang de functie “Deze inhoud verbergen” op Reddit’s Popular Tab.

De TikTokification is goed en echt begonnen.

Volgens Reddit is de wijziging doorgevoerd omdat hierom werd gevraagd.

“Bij Reddit zijn we altijd op zoek naar manieren om mensen te helpen meer communities te vinden en het gemakkelijker te maken om nieuwe inhoud te ontdekken. Een deel hiervan is om naar de feedback te luisteren en ernaar te handelen om gemeenschap, verbondenheid en empowerment voor iedereen te brengen, “zeiden ze.

“De Redditors hebben ons verteld dat ze een eenvoudigere manier willen om huidige en nieuwe interesses te verkennen, dus vandaag introduceren we ons eerste nieuwe oppervlak in bijna twee jaar – de Discover-kaart.”

Dit verhaal is opnieuw gepubliceerd van Kotaku Australië. Lees het originele artikel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Paradise Killer verschijnt 16 maart op PS4 en PS5 – PlayStation.Blog
Next post Age of Empires 4 krijgt dit voorjaar mods, nominale modus, verbeteringen aan sneltoetsen en meer