Releasedatum The House Of The Dead: Remake onthuld in nieuwe trailer

The House of the Dead: De remake werd afgelopen voorjaar aangekondigd en zou ergens in 2021 op Switch verschijnen. Dat is natuurlijk niet gebeurd, en het is een minuut geleden dat we iets over de game hebben gezien of gehoord … totdat vandaag, want Forever Entertainment heeft een nieuwe trailer uitgebracht die de releasedatum van de remake onthult.

Gelukkig hoeven degenen die deze klassieker willen spelen niet lang te wachten, want de trailer onthult dat The House of the Dead: Remake op 7 april op Switch zal verschijnen. Een nieuwe trailer die een aantal van de klassieke arcade-spellen uit 1997 laat zien en de vijanden die we zullen tegenkomen, ik hoop dat het je tegen die tijd kalmeert.

“The House of the Dead: Remake is een opnieuw gemaakte versie van de game die in 1997 op het arcade-platform werd geïntroduceerd”, aldus Forever Entertainment. Website voor herlezen. “De klassieke arcade-spoorwegschieter krijgt een geheel nieuwe omgeving en gameplay-veranderingen om te voldoen aan de moderne gameplay-normen.”

Hier zijn enkele van de functies die je in de game kunt verwachten wanneer Switch volgende maand uitkomt:

  • Hordes ondode monsters in een razendsnelle spoorwegschieter
  • Trouw aan het originele spel
  • Bekende arcadeklassieker met moderne graphics en besturing
  • Meerdere beëindiging

Als je nu meer ondoden nodig hebt, lees dan hoe Resident Evil 2, 3 en 7 ontvangen dit jaar updates van de volgende generatie voor de PlayStation 5 en Xbox Series X/S en dan een kijkje nemen Interview Game Informer’s Resident Evil: Welcome To Raccoon City dan.


Ben je enthousiast over de remake van The House of the Dead? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post De tutorial van Elden Ring is het zesde zintuig van de jaren twintig
Next post GTAV en GTA Online verschijnen op 15 maart op PS5 – PlayStation.Blog