Steam Deck Review, Pokemon Scarlet en Triangle-strategie | GI-show

Welkom terug bij de volgende kolossale aflevering van de serie De Game Informer Show! Doe met ons mee en veel plezier met onze indrukken van de Steam Deck-recensie, ons schema van de nieuw aangekondigde Pokémon Scarlet en Violet, en onze eerste gedachten over Triangle-strategie en Wonderland Tiny Tiny!

Een speciale gast, Fines Dabbs, winnaar van de Extra Life 2021-veiling, heeft zich ook bij ons aangesloten! Hij is hier om te praten over zijn YouTube-kanaal Onze spelweergaveterwijl hij verliefd werd op de industrie en zijn tijd met het spelen van Horizon Forbidden West. Zoals altijd eindigen we de show met een ander vermakelijk segment, Luisteraarsvragen. Ik hoop dat je gehydrateerd bent gekomen, want dit is een monster.

Volg ons op Twitter: Alex Stadnik (@Studnik76), Alex Van Aken (@itsVanAken), Kimberley Wallace (@kstar1785), John Carson (@John_Carson), Fijne Dabbs (@OnzeViewGaming)

De Game Informer Show is een wekelijkse gaming-podcast met het laatste videogamenieuws, brancheonderwerpen, exclusieve onthullingen en recensies. Sluit je aan bij de hosts Alex Stadnik en Alex Van Aken elke donderdag kun je praten over je favoriete games – vroeger en nu – waarmee Game-informant medewerkers, ontwikkelaars en speciale gasten uit de hele branche. Luister verder Apple-podcasts, Spotifyof je favoriete podcast-applicatie.


Bekijk de tijdstempels hieronder om naar een specifiek punt in de discussie te gaan:

00:00:00 – Inleiding

00:03:02 – Boetes voor extra leven winnaar Dabbs

00:11:00 – Pokémon Scarlet en Violet Nieuws

00:35:15 – Review van Steam Deck

01:09:37 – Driehoekstrategie

01:30:27 – Wonderland Tiny Tiny

01:38:30 – Horizon Verboden West

01:43:59 – Schoonmaak en e-mails van luisteraars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Zelda: Breath Of The Wild is vandaag net zo geweldig als in 2017
Next post Hoe Breath Of The Wild me 20 jaar later een Zelda-fan maakte