Stem op de beste nieuwe game voor februari 2022 – PlayStation.Blog

Groeten! Dit wordt moeilijk – ik kan maar drie games in de bovenstaande afbeelding passen, maar er waren er een paar kwaliteitseditie afgelopen weken. Heb je tijd om alles te spelen wat je wilt of moet je moeilijke beslissingen nemen?

Klik op de opmerkingen en laat ons weten wat je speeltijd nodig heeft … natuurlijk na het stemmen in de poll.


Hoe werkt het? Aan het einde van elke maand opent PlayStation.Blog een poll waarin je kunt stemmen voor de beste nieuwe game die die maand is uitgebracht. Kort daarna sluiten we de stemming, tellen we je stemmen en maken we de winnaars bekend op PlayStation.Blog. In de PlayStation Store zullen gedurende het jaar ook enkele van de beste Players’ Choice-winnaars worden getoond.

Wat zijn de stemcriteria? Het is aan jou! Als je die maand maar één nieuwe release aan je vriend zou kunnen aanbevelen, wat zou dat dan zijn? In overeenstemming met onze lange traditie van het toekennen van Game of the Year-awards, komen geremasterde of opnieuw uitgegeven games niet in aanmerking. Ambitieuze, uitgebreidere verbouwingen en remakes zoals Demon’s Souls en Crash Bandicoot N. Sane Trilogy zullen dat zijn.

Hoe worden de genomineerden bepaald? De redactieteams van PlayStation.Blog en PlayStation Store stellen een lijst samen met het meest opvallende nieuws van de maand en gebruiken deze om een ​​enquête op te zetten. Geregistreerde stemmen worden geaccepteerd.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Meer dan een miljard zwaarlijvige mensen over de hele wereld moeten de gezondheidscrisis omkeren
Next post GTA 5 op de PS5 en Xbox Series X / S bevat drie verschillende grafische instellingen