Super herhaling | Star Wars Jedi: Fallen Order – Aflevering VI

Nog niet zo lang geleden, in hetzelfde sterrenstelsel waarin we allemaal leven, week Respawn Entertainment af van de wortels van first-person shooters en creëerde Star Wars Jedi: Fallen Order. Deze actiegame van derden was het eerste studiepunt in het omgaan met de felbegeerde Star Wars-licentie en creëerde vijf jaar later een originele avonturenset. Wraak van de Sith. Het bevat Cal Kestis, een padawan die een junker werd Schaamteloos ster Cameron Monaghan), die erin slaagde een zuivering van Jedi Order 66 te voorkomen. Nadat hij door de Sith is geëlimineerd, begint hij aan een expeditie om een ​​artefact te bemachtigen dat in staat is om geweldgevoelige kinderen te lokaliseren en te voorkomen dat hij wordt gevangengenomen door inquisiteurs die elite Jedi zijn. jagers.

De game bevat een combinatie van lichtzwaardgevechten en een reeks krachtvaardigheden. Geïnspireerd door de Soul-serie van FromSoftware, zijn ontmoetingen uitdagend en vereisen een strategische combinatie van blokken en bounces om tegenstanders te verslaan. Ondertussen beginnen verschillende planeten aan een op Metroid geïnspireerd proces en ontgrendelen spelers de mogelijkheid om terug te keren naar voorheen ontoegankelijke gebieden.

The Fallen Order werd uitgegeven op 15 november 2019 en was een kritisch en financieel succes. Het diende ook als een redding voor fans van één speler en leverde het bewijs voor EA, dat zich steeds meer richt op multiplayer, dat lineaire verhalen nog steeds veel geld kunnen opleveren. Met het vervolg dat naar verluidt wordt voorbereid, keren we terug naar dit juweeltje van het Star Wars-videogamepantheon.

Sluit je vandaag nog aan bij Marcus Stewart, Daniel Tack en John Carson op Twitch op 14:00 woensdag terwijl we het hele avontuur van Cala Kestis doormaakten. Verwacht veel gelach, dood en algemene nerds over alles wat met Star Wars te maken heeft. We raden je aan om met ons te chatten in de chat. Even een herinnering, abonneer je Game-informant op Twitch beloont toegang tot de klerk Game-informant Discord-kanaal waar je kunt communiceren met onze leuke community en redacteuren. Tot ziens in de chat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post GTA 5 op de PS5 en Xbox Series X / S bevat drie verschillende grafische instellingen
Next post De ontwikkeling van Stalker 2 is “naar de zijlijn verplaatst” vanwege de aanhoudende oorlog met Rusland