Top 10 open wereld games die nu gespeeld kunnen worden

Wat Breath of the Wild magisch maakt, is dat het de vele jaren van open-wereldontwerp doorbreekt met een drievoudige A. In plaats van Hyrule te begraven met pictogrammen die je vertellen waar je heen moet, kunnen spelers hun eigen pad bepalen. Hij heeft maar één verplichte taak: Ganon vernietigen. Omdat je het nu kunt doen, is al het andere optioneel. Zelfs de grootste games dwingen je om het pad van het lineaire hoofdverhaal te volgen. In BOTW kan de benadering van de ene speler om Ganon te doden compleet anders zijn dan die van de andere. Heb je de vier primaire kerkers voltooid? Bent u op zoek naar een meesterzwaard? Een hart bouwen? Het mooie van alles: er is geen fout antwoord.

De link kan naar elk oppervlak klimmen, wat betekent dat je, mits je uithoudingsvermogen hebt, de top van elke berg kunt bereiken en talloze routes naar je bestemming kunt bedenken. Hyrule werkt ook aan realistische fysica en principes waarmee spelers kunnen experimenteren (dwz alle metalen voorwerpen geleiden elektriciteit). Het beschikt over honderden heiligdommen met korte, vermakelijke puzzels en talloze mysteries, of het nu majestueuze draken zijn of een eiland dat meer is dan het op het eerste gezicht lijkt. Breath of the Wild rockt meer dan wat dan ook voor improvisatie en creativiteit. Zijn nalatenschap is versterkt door een groeiend aantal titels die uit zijn playbook zijn geleend, zoals Genshin Impact en Immortals Fenyx Rising. | Onze beoordelingen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Iedereen vraagt ​​een beetje waarom Epic Games Bandcamp heeft gekocht
Next post Dit kan de Dark Knight zijn waar je op hebt gewacht