Top 10 Switch-games

Nintendo Switch heeft een ongelooflijk krachtige bibliotheek met games, waarvan er vele de moeite waard zijn om aan te bevelen. U kunt echter de onderstaande lijst zien voor onze 10 absoluut populaire spellen. Dit is een lijst die we zullen updaten zo vaak als de games het waard zijn om uitgebracht te worden. Naarmate de Switch-bibliotheek groter wordt, zullen we games lanceren en nieuwe toevoegen.

Houd er rekening mee dat hoewel de onderstaande lijst 10 items bevat, we ze niet echt beoordelen – als de game zo ver is gekomen (en erin is geslaagd om hier te blijven), is het een must, punt uit. Daarom zullen we in omgekeerde volgorde. Onderaan de lijst vindt u ook een overzicht van eerdere items. Hoewel deze titels grotere en betere ervaringen hebben gehad, zijn het nog steeds geweldige games op zich en het ontdekken waard als je al de nieuwste hits hebt gevangen.

Hier zijn tips van Game Informer voor de top 10 games op Switch.


Pokémon Legends: Arceus

Pokémon Legends: Arceus

Uitgave: 28 januari 2022

Pokémon Legends: Arceus vertegenwoordigt de grootste tempoverandering voor een langlopende franchise. Het speelt zich af in de oude versie van Sinnoh en het is jouw taak om de grote wereld te verkennen en de eerste Pokédex in te vullen. Hoewel het geen echte open wereld is, is het gevoel van vrijheid nog steeds bevrijdend, net als een minder beperkend vechtsysteem waar spelers vrijelijk kunnen sluipen, Pokémon uitdagen en zelfs vermijden. We hielden ervan om voorheen onzichtbare versies van onze favoriete pocketmonsters vast te leggen, en veel zijmissies, plus een boeiend hoofdverhaal, hielden ons aan onze Switch-schermen gekluisterd. Pokémon Legends: Arceus heeft zijn gebreken, maar de sterke eerste stap naar wat we hopen is het begin van een nieuwe serie. | Onze beoordelingen


Metroid Dread

Uitgave: 8 oktober 2021

Metroid-fans smeken Nintendo al bijna twee decennia om een ​​gloednieuw 2D Metroid-avontuur. Gelukkig, toen Nintendo eindelijk afleverde, stelde het niet teleur. Zoals de naam al doet vermoeden, is Dread een spannende ervaring vol uitdagende gevechten met bazen en dodelijke robots die Samus koppig achtervolgen door de verschillende biomen van Planet ZDR. De klassieke, op enquêtes gebaseerde Metroid-platforming blijft intact en we hebben reikhalzend uitgekeken naar nieuwe verbeteringen zoals de Phantom Cloak en Spider Magnet. De 100 procent race eindigde te snel, maar we kunnen niet wachten om te zien wat het geweldige Dread-verhaal onthult voor de toekomst van de serie. | Onze beoordelingen


Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Uitgave: 12 februari 2021

Heruitgaven trekken tegenwoordig zelden onze volledige aandacht, maar de Mario-titel voor 4 spelers voor de Wii U was zo vrolijk en vermakelijk dat we het niet konden laten om terug te keren naar de Switch-poort. Alsof dat nog niet genoeg was, voegde Nintendo ook een gloednieuwe singleplayer-campagne toe met de naam Bowser’s Fury. In deze solo-ervaring reist Mario over Lake Lapcat en vult verschillende platforms om Cat Shines te verzamelen. Het grotere, open ontwerp van Bowser’s Fury geeft een ongelooflijk verfrissende indruk voor de Mario-ervaring, en we vonden het leuk hoe elke act eindigt in een gevecht met een baas van Kaiju-formaat. | Onze beoordelingen


Animal Crossing: nieuwe horizonten

Uitgebracht: 20 maart 2020

Kalm en minder stressvol Animal Crossing: New Horizons komt op het juiste moment ter wereld. Omdat de nieuwscyclus sinds 2020 steeds tumultueus is, biedt Animal Crossing: New Horizons een toevluchtsoord in de vorm van een virtueel tropisch eiland. Het bouwen en renoveren van je huis en eiland naar eigen inzicht is enorm de moeite waard, aangezien New Horizons een leuke dagelijkse lus biedt vol doelen en beloningen. | Onze beoordelingen


Fire Emblem: Drie huizen

Uitgave: 26 juli 2019

De Fire Emblem-serie heeft de afgelopen jaren een cult opgebouwd via pocketplatforms, maar met Three Houses keert de turn-based strategieserie op de best mogelijke manier terug naar televisie. Fire Emblem: Three Houses biedt uitstekende strategische gameplay, een leuk verhaal om mee te communiceren en invloed uit te oefenen, en vele vertelpaden, en is een van de beste strategiespellen van dit moment. | Onze beoordelingen


Super Smash Bros. Ultiem

Uitgave: 7 december 2018

Een crossover-evenement dat zich al twee decennia voorbereidt, Super Smash Bros. Ultimate presenteert de serie in zijn meest gerealiseerde vorm. Super Smash Bros. Ultimate, met geweldige gevechtsmechanismen, een verbazingwekkende reeks spelmodi en een lijst met vechters, die alle personages uit de geschiedenis van de serie bevat en nog wat meer, is een absoluut cruciale titel voor Switch. | Onze beoordelingen


Super Mario Odyssey

Uitgave: 27 oktober 2017

Elke Nintendo-console moet minstens één fantastische Mario-platformgame hebben, en Switch is geen uitzondering. Mario Odyssey kwam een ​​paar maanden na de lancering van de console uit en schakelde alle selectievakjes in om Mario als een klassieker te beschouwen, plus verrassend nieuws. Het is grappig, het heeft een perfecte besturing, er valt veel te ontdekken en het biedt een stadsniveau waar alle mensen normale proporties hebben, terwijl Mario rent als zijn korte cartoon-zelf. Het is een bijzonder avontuur en een must-have voor Switch-bezitters. | Onze beoordelingen


Stardew Valley

Uitgave: 5 oktober 2017

De toekomst van Harvest Moon is onduidelijk en het recente verleden is verwoestend. Gelukkig bestaat Stardew Valley en verbetert het bijna alle mechanica die de serie populair heeft gemaakt. Boerderijbeheer klinkt misschien als een hele klus, maar het is een genot in Stardew Valley. Door uw gewas in de loop van de tijd te zien groeien en het met winst te verkopen, terwijl u de mensen van de stad leert kennen, ontstaat een ervaring die moeilijk te weigeren is. Door portabiliteit toe te voegen, wordt de ervaring alleen maar verbeterd. | Onze recensie van de pc-versie


Mario Kart 8 Deluxe

Uitgebracht: 28 april 2017

Veel meer dan alleen een simpele port van de geweldige Mario Kart 8 voor Wii U, bevat Deluxe alle game-DLC (tracks, racers en extra auto’s) en Battle Mode, die verrassend genoeg ontbrak in de oorspronkelijke release. Mario Kart spelen op een gesplitst scherm is altijd een succes, en de versie met twee controllers van de game, die je overal mee naartoe kunt nemen, maakt het de perfecte Switch-showcase. | Onze beoordelingen


The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Uitgave: 3 maart 2017

Laten we niet overdrijven als we zeggen dat The Legend of Zelda: Breath of the Wild een van de beste games ooit is. We gaven het een zeldzame 10/10 in de onze Beoordeling en gaf het onze prijs Game of the Year 2017 omdat het een nieuwe hoge standaard zet voor videogames in de open wereld. De mogelijkheid om overal op de kaart naartoe te gaan is nog nooit zo waarheidsgetrouw geweest als in Breath of the Wild en zit ook vol met het geweldige puzzelontwerp dat je verwacht van een ervaring met Zelda. Het is een reis die je niet snel zult vergeten, en optionele DLC-pakketten voegen meer uitdagingen en nieuwe items toe die het waard zijn om over de hele wereld te verkennen. | Onze beoordelingen


Games die in aanmerking komen voor deze lijst die niet zijn doorgegaan of zijn geëlimineerd sinds we dit artikel oorspronkelijk hebben gepubliceerd: Pokémon zwaard en schild, holle ridder, Fortnite, Celeste, Golf verhaal, Vecht voor het koninkrijk van Mario + Rabbids, Splatoon 2, Donkey Kong Land: Tropical Freeze, Het lot, The Elder Scrolls V: Skyrim, Wolfenstein II: De nieuwe kolos, Sonic Mania, Luigi’s hoofdkwartier 3, Dragon Quest XI S: Echo’s van een ongrijpbaar tijdperk – Definitieve editieen recente klassiekers die zijn afgebeeld, Shovel Knight: Treasure Trove, Binnenen Axioma Verge. Het zijn allemaal nog steeds geweldige spellen, dus probeer ze eens!

Gebruik deze links om vergelijkbare lijsten te lezen voor: PlayStation 5, Xbox-serie X, PlayStation 4en Xbox One!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Lezersdiscussie – Vijf jaar Switch vieren: populaire en ondergewaardeerde games
Next post Zelda: Breath Of The Wild is vandaag net zo geweldig als in 2017