Twitter bewijst dat je Elden Ring het beste kunt spelen met een dagboek bij de hand

Elden Ring is net als veel andere games van From Software moeilijk. In tegenstelling tot deze spellen is Elden Ring echter ook een open wereld en geestdodend, dus het is nog moeilijker om al zijn mysteries en waanzin te bekijken. Hoewel Elden Ring spelers een groot aantal pictogrammen kan bieden die ze op hun kaart kunnen verspreiden en sommige heel Het kan moeilijk zijn om nuttige sites te maken heel handige gids Om je door de moeilijkste delen van het spel te leiden, zou ik zeggen dat de beste metgezel om je te helpen op je reis van “besmet” naar triomfantelijk iets persoonlijker is: een dagboek.

Meer dan welke andere vorm van archivering ook, het bijhouden van een dagboek stelt ons in staat om het perfect te houden ons ervaring – wat best belangrijk is als je een wereld verkent die zo uniek levend en niet-lineair is dat het voor jou op maat gemaakt aanvoelt. Journaling geeft ons niet alleen de ruimte om bij te houden waar bepaalde NPC’s zijn, welke taken we nog moeten doen en waar de baas die ons geslagen en gekneusd heeft achtergelaten zich verbergt, maar ook om onze persoonlijke observaties op te merken – observaties die heel goed kunnen gaan gooi. Daarnaast geeft het bijhouden van een dagboek ons ​​ook onze eigen unieke geschiedenis van hoe we tijd doorbrachten, en nog belangrijker, hoe het ons het gevoel gaf dat we het ons na jaren konden herinneren. Dit zijn onherhaalbare en volledig subjectieve gegevens, of deze “gegevens” nu het aantal gevallen omvatten waarin je bent omgekomen in het gevecht met Margit of een korte aantekening van hoe de Erdtree Burial Watchdog het doet. Absoluut kat.

Nog een optionele maar dwingende reden om een ​​dagboek bij te houden? Deel het natuurlijk met mensen op internet. Hoewel niemand je reis over de aarde ooit perfect zal nabootsen, zal bijna elke tweede speler met wie je praat zich kunnen identificeren met je ervaring. Het enige dat u hoeft te doen, is snel door Twitter of Reddit bladeren en duizenden mensen vinden die ook hebben geworsteld om een ​​beest te verslaan of een zeer verwarrende liefde voor Baidd hebben. Softwaregames leken altijd een beetje op een gedeelde ervaring – ze vertrouwden op samenwerking en communicatie om geheimen te ontdekken en het onoverkomelijke te overwinnen. Het idee om je ideeën en ervaringen in hun meest rauwe vorm te delen, lijkt dan de perfecte manier om hieraan bij te dragen en misschien te pronken met je passie voor schrijven en illustreren.

Hieronder staan ​​enkele voorbeelden van mensen die een dagboek bijhouden terwijl ze de nieuwste avonturen van Software spelen, en elk daarvan is ongelooflijk indrukwekkend:

Als je echter geen volledig tekentype bent, laat je dan niet intimideren door de bovenstaande voorbeelden! Bovenal moet het dagboek de thuisbasis zijn van je gedachten, hoe netjes ze zich ook voordoen. Het maakt niet uit of u uw ideeën het beste communiceert door middel van schattige krabbels, uitgebreide scripts, onberispelijke illustraties of een kort en krassend handschrift – uw inzichten zijn waardevol en kunnen nuttig zijn. Hier zijn enkele voorbeelden van mensen die dagboeken gebruiken om hun avonturen vast te leggen, hun lijnen recht te houden en de angstaanjagende en fascinerende wereld van Elden Ring proberen te begrijpen.

Laten we hopen dat je een beetje geïnspireerd bent om een ​​pen te pakken en de beste plek op te schrijven die je hebt gevonden om runen te malen, of wat een enge opmerking de koopman tegen je mompelde voordat hij naar zijn goederen keek. En als er niets anders is, zijn dagboeken een geweldige plek om frustratie te ventileren:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Dit kan de Dark Knight zijn waar je op hebt gewacht
Next post Shadow Warrior 3 tips voor beginners