Update Call Of Duty: Black Ops Koude Oorlog Jaar 2 WMD-kaartvertraging

Activision onlangs aangekondigd Call of Duty: Black Ops Koude Oorlog ontvangen Inhoud van het 2e jaar 4 maart met een nieuw wapen, een cosmetisch pakket en de terugkeer van massavernietigingswapens. Oorspronkelijk geïntroduceerd door Black Ops 1, is de WMD Treyarch-kaart geremasterd voor de Black Ops Koude Oorlog. Het lijkt er echter op dat spelers iets langer zullen moeten wachten voordat ze terugkeren naar deze klassieke Black Ops 1-map.

De spelers merkten al snel dat er in de Black Ops-content van Jaar 2 van de Koude Oorlog een kaart met massavernietigingswapens ontbrak, en nu kondigde Treyarch aan dat de komst van de kaart was uitgesteld. “We zullen de release van de kaart voor massavernietigingswapens moeten uitstellen tot een toekomstige update”, aldus de ontwikkelaar in een tweet. “Bedankt voor je geduld en houd ons in de gaten voor meer informatie.”

Helaas is er geen datum waarop spelers de komst van massavernietigingswapens kunnen verwachten, maar het nieuwe wapen van de game is nu beschikbaar om te ontgrendelen voor gebruik in Black Ops Cold War of Warzone. Deze update van jaar 2 heeft een Vargo 52-aanvalsgeweer toegevoegd dat spelers kunnen Ontgrendel gratis met de in-game uitdaging. Daarnaast kunnen spelers het Ferrofluid cosmetische plan voor het nieuwe aanvalsgeweer kopen als onderdeel van het Tracer Pack: Ferro Fury Reactive Mastercraft.

Er zijn geen details aangekondigd voor toekomstige updates van Jaar 2, maar de blog van Activision suggereert dat er meer inhoud zal komen. Daarnaast zagen spelers ook een kaart van Jungle Black Ops 1, die vóór de officiële aankondiging van Activision in de bestanden van de game met massavernietigingswapens verscheen.

GameSpot kan commissies verdienen met winkelaanbiedingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post De tovenaar van de verloren ark: de beste constructies, vaardigheden en gravures
Next post Activision Blizzard klaagt familie aan van werknemer die door zelfmoord om het leven is gekomen