Weekend Warrior – Raad me dit aan

Er staat weer een week in de boeken en een nieuwe maan is opgekomen. We zijn officieel eind maart, en hoewel de game-releases nog steeds hot zijn, zoals ze de hele maand februari zijn geweest, lijkt zoiets als dit weekend een beetje een uitstel te zijn. Na de lancering van de Triangle-strategie vandaag, kiezen velen ervoor om tijd te besteden aan de boeiende politieke tactieken, terwijl anderen misschien beginnen aan de nieuwste versie van de Dark Knight in Batman. Maar wat is? Game-informant medewerkers de komende dagen een overzicht hebben? Lees verder om erachter te komen…

Wesley LeBlanc – Dit weekend lijken mijn plannen op die van de vorige: de Elden Ring. Ik ben geobsedeerd door dit spel en ik kan niet stoppen met spelen. 35 uur en ik denk niet dat ik 30% achterstand heb. Ik neem echter een korte pauze van The Lands Between, zodat ik een kijkje kan nemen Batman in de bioscoop (alweer lol) en speel 7 Wonders, een populair bordspel, voor het eerst met een paar vrienden. Ik kijk ook erg uit naar de nieuwe HBO Max-show, Onze vlag betekent de dood. Taika Waititi? Piraten? Wat we doen in de schaduw– een stijlvolle komedie? Schrijf me in!

Jill Grodt – Ondanks de attracties van Elden Ring, Horizon Forbidden West en alle andere geweldige games die we nu willen spelen, zit mijn weekend vol bordspellen met veel vriendengroepen. Maar niets kan me ervan weerhouden om op Torrent te springen en lang in The Lands Between te galopperen!

Dan Tack- Final Fantasy VI Pixel-remaster. Een Elden-ring.

Marcus Stewart- Als ik niet aan een supergeheim beoordelingsspel werk, blijf ik draven in het regenboogparadijs van Elden Ring. Alles in dit spel wil mijn vriend zijn en me vullen met knuffels en aanmoediging. Het is echt opbeurend. Ik zal ook drie uur uittrekken om te kijken Batman soms in de bioscoop. Oh, en sluip Yu-Gi-Oh-wedstrijden binnen! Meester duel.

John Carson- Deze week was druk, wat betekent dat ik niet veel tijd heb gehad om weg te komen op Elden Ring. Dat verandert allemaal nu het weekend is! Ik ben nu meer dan 40 uur in het spel ondergedompeld en ik kan het op geen enkele manier voor iets anders loslaten. Echter, wat? zou kunnen scheur me uit elkaar, en om eerlijk te zijn, waarschijnlijk wel, is Triangle Strategy. Ik stond te popelen om de jeuk van Final Fantasy Tactics te krabben, en zelfs als het anders is, kan het nog steeds genoeg zijn. Een mogelijke reis naar het theater zal alle drie uur plaatsvinden Batman zit ook in de kaarten. We zullen zien waar de wind me brengt.


Wat zijn je plannen voor de komende dagen, onze mede weekendvechters? Belt The Lands Between je weer? Wil je het Verboden Westen verkennen? Heb je een date met Gothams grootste detective? Laat ons in de reacties hieronder weten aan welke games, films, strips of iets anders je dit weekend begint!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post GTA V op PS5 en Xbox Series X | S – Wat te verwachten | GameSpot Nieuws – GS nieuwsupdates
Next post Will Smith en Michael B. Jordan zullen Star In I Am Legend Sequel produceren