Will Smith en Michael B. Jordan zullen Star In I Am Legend Sequel produceren

Zombies blijven nooit dood, net als zombiefilms. Ook Am Legend keert terug voor de tweede ronde. Deze keer wordt Will Smiths ster echter vergezeld door acteur Black Panther en Creed Michael B. Jordan, Deadline nieuws.

Het vervolg I Am Legend vertegenwoordigt de eerste samenwerking van beide sterren. Naast de hoofdrol in de film zal het duo ook produceren. Akiva Goldsman, die de originele aanpassing schreef, zal naar verluidt het vervolg schrijven. Goldsman is een productief schrijver en zijn naam komt voor in films als Batman & Robin en A Beautiful Mind, evenals in talloze televisie-afleveringen van shows als Fringe en Titans.

Op de deadline staat dat de deals zijn gesloten voor Smith, Jordan en Goldsman, maar de regisseur is nog niet aangesloten.

De film uit 2007 was een bewerking van het verhaal van Richard Matheson uit 1954, dat een man volgde die alleen leefde in de wereld van vampieren – in het boek zijn ze expliciet vampieren, behalve knoflook en een afkeer van het zonlicht. De hoofdpersoon ontdekt uiteindelijk dat hij de boeman is van deze nieuwe samenleving van wezens – en niet andersom – hij is een legende tegen wie ouders hun kinderen waarschuwen. Smith’s film had oorspronkelijk een einde met een soortgelijk thema, dat naar verluidt niet goed speelde bij het testpubliek; hij realiseerde zich dat de wezens die in de film hemocyten worden genoemd, hogere hersenfuncties hadden en dat ze hen ontvoerden en martelden. In het theatrale slot vindt hij een geneesmiddel voor het virus en sterft hij als een held. Aangezien Smith in het origineel dood lijkt te gaan, is het niet duidelijk hoe hij in deze film zal verschijnen — of het nu een prequel is, een omkering van het oorspronkelijke einde of iets anders.

Am Legend verdiende ook 256,4 miljoen dollar in de Verenigde Staten en 585 miljoen dollar wereldwijd. Met Smith en Jordan eraan vast, zou dit langlopende vervolg een groot succes kunnen worden voor Warner Bros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Weekend Warrior – Raad me dit aan
Next post De tovenaar van de verloren ark: de beste constructies, vaardigheden en gravures