De coöperatieve campagne Halo Infinite is uitgesteld, 343 met als doel deze later in seizoen 2 af te leveren

Samenwerking aan de campagne Hallo Oneindige was een beetje vertraagd en zal niet beschikbaar zijn aan het begin van seizoen 2.

Volgens 343 Industries boekt het “grote vooruitgang” in het campagnenetwerk, dat gelijktijdig met seizoen 2 loopt, evenals in de Forge.

De studio zei echter dat het langer zou duren om een ​​”hoogwaardige, volledig uitgeruste netwerkervaring voor vier spelers” te krijgen.

Het team werkt ook aan een split-screen-ervaring voor twee spelers op alle Xbox-consoles, van de originele Xbox One tot de Xbox Series X, evenals aan niet-lineaire, brede delen van de campagne. Dit bracht verschillende “grote uitdagingen” met zich mee voor het gesplitste scherm, waarvoor 343 meer tijd nodig was om op te lossen.

Om deze reden zegt 343 dat het aan het begin van seizoen 2 geen Campaign-samenwerking zal kunnen leveren. De studio probeert later in seizoen 2 nog steeds Campaign-samenwerking te leveren en zal de releasedatum voor en co-op delen op een gesplitst scherm zo spoedig mogelijk.

Wat Forge betreft, 343 zei dat ze grote vooruitgang boekte en Onge al aan een kleine groep community-makers doorgaf. Forge zal zijn privévluchten in de nabije toekomst voortzetten en later dit jaar openbare vluchten plannen. Het doel is om Forge met seizoen 3 te sturen.

Halo Infinite’s seizoen 2, Lone Wolves, verschijnt op 3 mei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Van Grozny via Aleppo tot Oekraïne, Rusland wordt geconfronteerd met verzet met meer vuurkracht
Next post Russische troepen slaan burgers, zoals Poetin sancties “oorlogsverklaring” noemt