Elden Ring Liurnia Beste Manier | Beginners gids

The Lands Between is een enorme verscheidenheid aan plaatsen en de Elden Ring neemt je mee naar het uitgestrekte Limgrave-gebied. Hoewel het je vele uren kan kosten om alle hoeken en gaten van elk van zijn bazen te verkennen, moet je je voorbereiden op het volgende enorme gebied dat gaat komen. Je kunt Godrick the Golden of Stormveil verslaan om het helemaal over te slaan, maar op de een of andere manier staat een ander gebied, de Liurnia of the Lakes, klaar om je uit te dagen.

Het is gemakkelijk om te verdwalen, dus in deze video begeleidt onze eigen soulexpert, Dave Klein (ook bekend als Dave Control), je op een aanbevolen manier om Liurnia of the Lakes en het omliggende gebied over te steken. Hij wijst ook op belangrijke NPC’s en hun locaties, zoals Sorceror Thops, evenals waar in het gebied Sacred Tears te vinden is. De weg splitst zich snel, dus Dave neemt je mee over Liurnia Highway, de Academy of Raya Lycaria en de Church of Vows, waar je andere belangrijke NPC’s vindt voor degenen die hekserij en spreuken gebruiken: Miriel, Pastor of Vows. Ze zullen je ook adviseren over wanneer je moet omgaan met Caria Manor en de Siofra-rivier, beide moeilijke gebieden in het spel. Dit is een zeer gedetailleerde gids en er is zoveel meer waar je in kunt duiken, dus als je vastzit, volg ze of gebruik tijdstempels.

Als je meer over de game wilt weten, bekijk dan de lopende recensie van Tamoor Hussain’s Elden Ring. Hij gaf het een 10/10-verklaring: “De nieuwste innovatie van From Software is een meesterwerk van open wereldontwerp dat onderzoek en het gamingbureau centraal stelt in de ervaring.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Rusland: gesprekken tussen Rusland en Oekraïne worden maandag hervat, zegt de onderhandelaar
Next post haqqani: Sirajuddin Haqqani heeft zijn eerste publieke optreden