Foto’s van wereldwijde protesten tegen de Russische inval in Oekraïne

Mensen over de hele wereld hebben zich verzameld om Oekraïne te steunen nadat Rusland zijn operaties begon dodelijke invasie land op de vroege donderdagochtend. De totale militaire aanval van Rusland op de natie bedreigde miljoenen levens, Oekraïners werden gedwongen naar veiligheid te vluchten en hun toevlucht te zoeken in ondergrondse metrostations. Ondanks strengere sancties opgelegd door de internationale gemeenschap en wijdverbreide veroordeling door de Russische eenheid de hoofdstad van Oekraïne binnengekomen op vrijdag in Kiev. In verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, Turkije, Frankrijk en Japan, vinden anti-oorlogsdemonstraties plaats waarbij mensen Oekraïense vlaggen en tekenen van steun en solidariteit dragen om hun verontwaardiging over de Russische invasie te uiten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post De wet van Miles en de oorlog in Oekraïne; Waar je staat hangt af van waar je zit – wereldwijde problemen
Next post Russische troepen trekken Oekraïense hoofdstad Kiev binnen