Gran Turismo 7 microtransactieprijzen laten zien dat sommige high-performance auto’s $ 40 in echt geld kunnen kosten

Nu dit Gran Turismo 7 werd vrijgegeven, werden de prijzen onthuld van een spelvaluta genaamd Credits.

Creditprijzen variëren van $ 2,49 voor 100.000 credits tot $ 20 voor $ 2 miljoen, en sommige auto’s kosten u meer dan 2 miljoen credits.

In tegenstelling tot Gran Turismo Sport kunnen individuele auto’s niet tegen een vaste prijs worden gekocht. Je kunt credits krijgen in het spel, maar als je genoeg credits wilt krijgen om een ​​Porsche 919 Hybrid 16 te kopen die je 3 miljoen credits geeft, kan het een beetje uitdagend zijn.

Dit betekent dat je de optie van 2 miljoen credits twee keer zou moeten kopen (bedankt, VGC), wat u $ 40 in echt geld zou kosten.

De duurste auto in de game van vandaag is de McLaren P1 GTR ’16, die $ 4,99 kostte in GT Sport en je 3,6 miljoen credits oplevert in GT 7.

Zoals Eurogamer merkte op:Sony’s laatste stand van zaken bevatte de Mercedes-Benz S Barker Tourer uit 1929, die beschouwd wordt als de legendarische auto in het spel, en had een prijskaartje van 20 miljoen credits. In echte valuta, als je het niet haalt en in plaats daarvan Credits koopt, zou je $ 200 uitgeven aan een virtuele auto.

in de onze 7 beoordelingenWe zeiden dat het nieuwste van Polyphony Digital zo goed is dat het van casual gamers geweldige petrolheads kan maken. EN Andere critici lijken het leuk te vindenomdat de meeste beoordelingen overwegend positief waren, met slechts enkele uitschieters.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Oorlog in Oekraïne: de BBC schort het werk van haar journalisten in Rusland op
Next post De kernreactoren van Oekraïne zijn nu oorlogsgebieden