Oekraïne beweert dat de evacuatie van Mariupol is vertraagd vanwege de schending van het staakt-het-vuren door Rusland

Kiev: Ambtenaren in de Oekraïense havenstad Marioepolomringd door Russische troepen, zei hij dat ze de evacuatie van de burger vertraagden bevolkingschuld geven Moskou‘s troepen schenden de wapenstilstand.
“Vanwege het feit dat de Russische zijde zich niet aan het staakt-het-vuren houdt en zowel Mariupol als de omgeving blijft beschieten, en om veiligheidsredenen, is de evacuatie van de burgerbevolking uitgesteld”, zeiden stadsfunctionarissen in een verklaring op sociale media. . gemiddeld.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Antony Blinken arriveert in Polen vlakbij de grens met Oekraïne
Next post De evacuaties stopten in het gebied van Oekraïne waar een staakt-het-vuren was beloofd