Oekraïner: Rusland beschuldigt Oekraïense “nationalisten” van obstructie van humanitaire corridors

Rusland Ministerie van Defensie hij zei dat niemand de twee humanitaire corridors had gebruikt die in de buurt waren opgezet Oekraïnesteden Marioepol en Volnovakha op zaterdag en beschuldigd Oekraïens “Nationalisten” voorkomen dat burgers vertrekken, aldus de RIA.
In opmerkingen die in schril contrast staan ​​met de opmerkingen van Oekraïense functionarissen, zei het ministerie dat Russische troepen onder vuur kwamen te liggen na het creëren van humanitaire corridors tijdens het gedeeltelijke staakt-het-vuren.
Dit werd eerder verklaard door de gemeenteraad van Mariupol Rusland hij voldeed niet volledig aan het staakt-het-vuren en de Oekraïense autoriteiten zeiden dat ze berichten aan het onderzoeken waren dat Russische troepen het staakt-het-vuren gebruikten om richting Marioepol te trekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Oorlog in Oekraïne: Sky News-journalist Stuart Ramsay en het team beschoten hen van achteren
Next post Oorlog in Oekraïne: Russische helikopter neergeschoten door een raket