Ontdek de volledige geschiedenis van Uncharted 4: A Thief’s End | Computerspellen

Na het vechten Metroid in seizoen 1 en toen Halo in seizoen 2, Game-informantDe Video Gameography-podcast richt je blik op een van Sony’s beste functies: Uncharted. Deze week nemen we afscheid van Nathan Drake door zijn nieuwste avontuur in Uncharted 4: A Thief’s End te bespreken.

Uncharted 4, uitgebracht op 10 mei 2016, was in veel opzichten een schok voor de serie. Amy Henning, de belangrijkste creatieve geest van de franchise, verliet Naughty Dog tijdens de ontwikkeling van de game en liet de belangrijkste geesten van The Last of Us over aan Neil Druckmann en Bruce Straley om de productie van de game te herwerken. Uncharted 4 liet spelers kennismaken met Nate’s lang verloren gewaande broer Sam Drake (die oorspronkelijk was opgevat als een slechter personage), evenals nieuwe mechanismen zoals een grijper en zelfs dialogen. Hoe heeft Naughty Dog een strik gemaakt in deze geliefde franchise? Stem af om erachter te komen.

Sluit je aan bij Ben Reeves-hosts (@BenjaminReeves), Marcus Stewart@ MarcusStewart7), een Game-informant Kim Wallace Functie-editor (@ kstar1785) terwijl we de geschiedenis, het verhaal en de impact van Uncharted 4: A Thief’s End uitbreiden.


Als je wilt deelnemen aan de Video Gameography-podcast, kun je ons een e-mail sturen op [email protected]. Je kunt ook lid worden van onze official Game-informant Discord-server door uw Discord-account te koppelen aan een Twitch-account en u te abonneren Game-informant Twitch-kanaal. Van daaruit vind je het Video Gameography-kanaal onder “Community Spaces”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Oorlog in Oekraïne: Zelensky bekritiseert NAVO voor afwijzing van no-flyzone
Next post Oorlog in Oekraïne: de BBC schort het werk van haar journalisten in Rusland op