Probleem Elden Ring heeft geconstateerd dat de opgeslagen gegevens niet correct zijn opgeslagen in de Steam-cloud

Bandai Namco heeft een waarschuwing afgegeven voor: Elden ring pc-spelers.

Er lijkt een probleem te zijn waarbij, onder bepaalde omstandigheden, de opgeslagen gegevens niet correct worden opgeslagen in de Steam-cloud.

Als dit gebeurt, zie je, afhankelijk van het bedrijf, een foutmelding wanneer je het spel start, waarin staat dat je lokaal opgeslagen bestanden conflicteren met de bestanden die zijn opgeslagen in Steam Cloud.

Als dit u overkomt, controleer dan zorgvuldig de datum en tijd van de laatste update van elke opslag. U kunt vervolgens de opgeslagen gegevens selecteren die u wilt behouden en de synchronisatie voltooien.

Om een ​​opgeslagen bestand uit de cloud op te halen, selecteert u ‘Downloaden naar deze computer’ rechts van ‘Cloudbestanden’. Om een ​​lokaal opgeslagen bestand te laden, selecteer je “Uploaden naar Steam Cloud” rechts van “Lokale bestanden”. “Cloudbestanden” zijn opgeslagen gegevens die zijn geüpload vanaf uw lokale computer op de tijd en datum die worden vermeld in het gedeelte “Laatst bijgewerkt”.

Bandai Namco raadt aan u maakt elders een back-up van uw lokaal opgeslagen gegevensin het geval dat u per ongeluk de lokaal opgeslagen gegevens van uw computer overschrijft met oude opgeslagen gegevens die in de cloud zijn achtergelaten als gevolg van een operationele fout.

Aan het probleem wordt momenteel gewerkt.

Als u net begint met Elden Ring, hebben we tal van handleidingen om u te helpen. Hier zijn er maar een paar: hoe kom je aan een paard en hoe je het noemt het beste pantser, de beste spreuken, de beste wapensgids naar hoe u statistieken kunt respecteren en resettenen informatie over de beste beginnersklas.

En dat doen we natuurlijk Elden Ring-gids voor beginnerslijst 14 mechanica waarvan je niet wist dat je ze kon doengids naar de beste wat te doen tijdens de eerste 20 uur?informatie over zelfstudieen hoe je elk einde kunt krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post harris: Biden stuurt Kamala Harris terug naar Europa om de oostelijke vleugel van de NAVO te ondersteunen
Next post Oekraïense demonstranten gaan de straat op in bezet Cherson