Van Grozny via Aleppo tot Oekraïne, Rusland wordt geconfronteerd met verzet met meer vuurkracht

In Tsjetsjenië reageerde Rusland door zijn vuurkracht te gebruiken. Binnen enkele weken hadden artillerie- en luchtaanvallen het centrum van Grozny, een typische Sovjetstad van beton en staal, tot puin herleid. Ik was op het Minutka-plein, het centrum van het Tsjetsjeense verzet, op de dag dat het werd getroffen door herhaalde luchtaanvallen. Burgers waren meestal in de kelders en riskeerden de dood elke keer dat ze water of voedsel gingen zoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Poetin zegt dat sancties tegen Oekraïne hetzelfde zijn als de oorlog verklaren
Next post De coöperatieve campagne Halo Infinite is uitgesteld, 343 met als doel deze later in seizoen 2 af te leveren