Wat speel je in het weekend?

Hoe gaat het met je, mijn liefste? Heb je een goede week gehad? Ik hoop het. Als het niet de beste was, wanhoop dan niet: het weekend is hier om je vermoeide botten en ziel te kalmeren.

Deze week is er niet veel variatie in wat de VG247-crew in het weekend doet, omdat we allemaal hetzelfde spel spelen: Elden Ring. Een paar mensen zijn ons deze week zelfs kwijtgeraakt vanwege vakantiedagen en dergelijke, maar we wedden dat ze ook op de Elden Ring spelen.

Dit is wat we over het spel moeten zeggen nadat we het een tijdje hebben gespeeld.

Dorrani Williams, videoproducent – Elden Ring

Dit weekend vervolg ik mijn reis om de Elden Lord te worden.

Ik ben 45 uur achter me Elden ring met veel meer werk. Ik denk dat toen ik voor het eerst begon te spelen, ik onderschatte hoe groot de kaart werkelijk was. Het is een plezier om te ontdekken wat er om elke hoek ligt en wat het gevoel nog beter maakt dat niets je naar je ontdekkingen leidt. U neemt alle beslissingen en u kunt het op uw eigen voorwaarden uitzoeken. Deze hele enquête is echter nutteloos, Elden Ring respecteert de tijd die je in de enquête steekt door je te belonen met items en buit waarvan je je misschien niet realiseert dat je ze nodig hebt totdat je veel verder in het spel bent.

Zo vond ik rond 10 uur een talisman die een negatieve bliksemschade heeft. Ik dacht: “Dit is een afvalprooi”, want totdat ik de talisman vond, zag ik geen vijanden die bliksemschade zouden veroorzaken. Snel vooruit met 30 uur en ik ben dankbaar dat ik de talisman heb gevonden, want dat is het enige dat me ervan weerhoudt om één klap van een bepaalde baas met een bliksemzwaard te krijgen.

Het zijn momenten van bewustzijn als deze die me aanmoedigen om elke centimeter van de kaart te blijven verkennen om andere nuttige objecten te vinden die me later wel of niet kunnen redden.

Een slim spelontwerp als dit maakt Elden Ring een geweldig spel waar ik met plezier vele uren aan besteed. Wens me geluk om de Elden Lord te worden!

James Billcliffe, redacteur van de gids – Elden Ring

Gezien mijn onthouding vorige week, was ik er vrij zeker van dat ze me niet zouden nemen Elden ringmaar zijn zwarte klauwen verzwolgen me toch.

Ik heb een beetje een gecompliceerde relatie met FromSoft-games. Destijds was ik verbaasd over de originele Dark Souls, ik leerde onlangs van Sekiro’s pijn te houden en tot voor kort stuiterde ik volledig terug van het langzame gekreun van Demon’s Souls.

Maar fluister het zachtjes; Ik denk niet dat Elden Ring zo moeilijk is.

Tot nu toe was er maar één baas waarvan ik dacht dat het complete onzin was – een duobaas met twee stilistisch niet-gerelateerde ontwerpen, samen in een krappe kamer waar je de halfvernietigbare meubels op de meest destructieve manier begraaft – en ik denk dat het spel is begonnen des te beter.

Misschien is het omdat ik al veel trucs heb gezien, of misschien vinden ze een goede plek. Maar het totaalpakket, waar de open wereld en het grotere aantal aanwezige personages de labyrint-kennis ruimte geven om te ademen, is absoluut een van de beste die ik in lange tijd heb gespeeld.

Stephany Nunneley, nieuwsredacteur – Elden Ring, misschien iets anders

ik weet Ik zei vorige week ik zou niet spelen Elden ring totdat er verdere fixes voor de pc worden uitgebracht. Ik kan het echter niet meer laten, dus ik probeer het in plaats daarvan op de oude school op Xbox One (nee, ik heb nog geen Xbox Series X. Als je er een kunt vinden in de VS, laat me dan weten waar !).

De heer des huizes kocht het spel op de dag dat het uitviel, en ik zag hem het hier en daar spelen. Hij verlaat de stad dit weekend, en aangezien ik op mezelf zal vertrouwen, zal ik me er mee bezig houden.

Als ik op een gegeven moment van gedachten verander, of als ik te veel moet instorten vanwege mijn gebrek aan vaardigheden, speel ik waarschijnlijk een paar indie-demo’s die ik vorige week heb gedownload tijdens Steam Next Fest: uitgave van februari 2022. Ik heb de keuze tussen dit fantastisch uitziende dorpssimulatiespel genaamd Dwalend dorpopen wereld Ayash-pad die zich richt op de inheemse bevolking en hun mythen, een opnieuw ontworpen Egyptische stedenbouwer Farao: een nieuw tijdperkde naam van de strategische simulatie TFM: De eerste mannener is ook een retro pixel roguelite Verloren in Fantaland die pakketopbouw en turn-based strategieën combineert; en Vaarwel ernstig zodat je de kleuren van de wereld kunt herstellen als een border collie die met zijn eigenaar reist. Je doel is om de wereld weer in kleur te brengen terwijl je het afscheidsverhaal onthult. Het klinkt alsof hij me aan het huilen kan maken. We zullen zien.

Tom Orry, hoofdredacteur – Elden Ring

ik ben eindelijk begonnen Elden ring deze week. En ik moet echt speciale nadruk leggen op het woord “start” – ik speelde ongeveer 30 minuten. Toen Ik heb een verborgen tutorial gedaanToen slaagde hij erin om een ​​volledig eigendom man te paard te krijgen, die toevallig ongeveer vijf stappen in de open wereld is.

Vrije tijd zegt misschien iets anders, maar ik wil echt bij de Elden Ring blijven. Ik hou nu al van het ontwerp van zijn wereld en ik wil echt zien wat hij de komende 70+ uur te bieden heeft. Helaas, aangezien ik in mijn vrije tijd ongeveer een uur per week games speel, zal ik waarschijnlijk het einde zien ergens in juli 2023. Kijk dan naar mijn laatste gedachten!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Oorlog in Oekraïne: Russische helikopter neergeschoten door een raket
Next post Pakistan blijft op de grijze lijst van de FATF staan ​​omdat het volgens aanvullende criteria een aantal van zijn doelstellingen niet heeft gehaald