Hoe zorg je voor sterling zilveren kroonluchter oorbellen?

Kroonluchter Oorbellen zijn het populairste accessoire van dit jaar en ze zijn hier om te blijven. Kroonluchteroorbellen zijn erg populair bij huidige beroemdheden omdat het hen helpt de aandacht op zichzelf te vestigen op de rode loper of omdat het een outfit opvallend kan maken. De meest voorkomende kroonluchteroorbellen zijn gemaakt van sterling zilver, omdat sterling zilver heel gemakkelijk te hanteren is en verschillende vormen geeft.

De meeste mensen weten niet dat sterling zilver ook een te delicaat materiaal is dat regelmatig moet worden onderhouden. Door zijn chemische samenstelling verkleurt sterling zilver na verloop van tijd. Het aanslagproces kan ook worden versneld door transpiratie van mensen en contact met andere elementen. Sterling zilveren oorbellen en sieraden moeten regelmatig worden verzorgd en schoongemaakt. Sommige chemische reinigingsmiddelen kunnen te hard zijn voor sterling zilveren sieraden. Hier zijn enkele tips voor het schoonmaken van uw sterlingzilver oorbellen en sieraden met alledaagse producten die de klus kunnen klaren zonder uw sterlingzilveren sieraden te beschadigen.

Hoe maak je je kroonluchter oorbellen schoon

Je sieraad kan op verschillende manieren schoongemaakt worden met een fijne borstel:

– Heet water met zout en citroen

– Heet water en bakpoeder

– Heet water en wasmiddel (zonder bleekmiddel)

– Borstel het met tandpasta

Zilveren Sieraden en glasreiniger

Welke reinigingsmethode u ook kiest voor uw kroonluchteroorbellen, volg deze door af te spoelen met schoon water en droog uw filigraan volledig met een föhn of stel hem bloot aan de zon. Denk eraan om uw zilveren sieraden uit de buurt van andere zilveren sieraden te bewaren, bij voorkeur op een zakje. Houd bij het dragen van uw filigrane kroonluchteroorbellen minimaal contact met parfums, lotions, oliën, make-up en andere chemische stoffen of maak uw filigrane kroonluchteroorbellen regelmatig schoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post baioro
Next post A Standing Desk For The Mobile Office