Plattegrond poolhouse – Verhoog uw taxatiewaarde van onroerend goed

Als u overweegt een zwembad in uw achtertuin te installeren, is de kans groot dat u er ook een poolhouse bij wilt ontwerpen. Een cabana of een veranderend paviljoen kan de finishing touch geven aan uw landschapsplannen en het middelpunt vormen van zomerentertainment. Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden voordat u de plattegrond van uw poolhouse implementeert.

De eerste overweging is de kosten. De bouw van een poolhouse begint bij ongeveer $ 30.000. De gemiddelde huiseigenaar wil meer dan alleen een tentdoek tegen de zon en de belangrijkste kenmerken van de meeste plattegronden, badkamers en keukens van een poolhouse zijn niet goedkoop. Vereist sanitair, tegelwerk en armaturen zijn prijzig om te installeren. De initiële bouwkosten zijn niet het einde van de te maken vergoedingen. Het installeren van een poolhouse kan u ook een aardige cent kosten in belastingtijd, aangezien de toevoeging van een poolhouse de geschatte waarde van het onroerend goed zal verhogen.

De tweede factor om te overwegen is functie. Welke voorzieningen wil je in en om je poolhouse? De meest eenvoudige plattegrond van het poolhouse biedt schaduw tegen de zon en kleedkamers. De meeste huiseigenaren denken echter aan een poolhouse in termen van gemak en amusementswaarde voor de zomermaanden.

Aparte badkamers, douches en wasfaciliteiten zijn slechts enkele van de voorzieningen die kunnen worden toegevoegd. Andere praktische toevoegingen kunnen een kleine of volledige keuken zijn, een grillruimte, een buitenhaard met extra loungeruimte of een volledige wetbar met koelkast om te voorkomen dat natte voeten het huis binnenkomen voor koele drankjes en snacks. Een goed uitgerust poolhouse kan een hele dag of avond entertainment bieden zonder terug te hoeven stappen in het hoofdgebouw.

Hoe zit het met luxe? Sauna’s en jacuzzi’s zijn prachtige toevoegingen, maar zullen snel bijdragen aan de bouwkosten. Afhankelijk van de grootte kan uw poolhouse ook dienst doen als ruimte voor een home gym, home theater of zelfs een apart gastenverblijf. Als u een plattegrond van een poolhouse op grote schaal implementeert, vergeet dan niet om de bestemmingsplannen met betrekking tot constructie, grootte en gebruik van bijgebouwen te controleren. Zorg ervoor dat uw ideeën en plannen voldoen aan de lokale vereisten en beperkingen. Het niet naleven van lokale regelgeving kan kostbaar zijn!

Ontwerpschema is de volgende in de rij. Hoe wilt u dat uw poolhouse eruitziet als deze klaar is? Heb je een bepaalde algemene look die je probeert te bereiken? De meeste huiseigenaren willen een plattegrond van een poolhouse die een afspiegeling is van, maar niet per se precies hetzelfde is als het hoofdgebouw. Over het algemeen zullen de best ontworpen buitenkanten van het poolhouse de architecturale motieven en ontwerpdetails van het hoofdgebouw oppikken zonder het precies na te bootsen. Een plattegrond van het poolhouse moet de woning afmaken en het zwembad, het hoofdgebouw en de aangelegde tuin tot één samenhangende en coherente eenheid verbinden. De beslissing om een ​​poolhouse toe te voegen hangt af van een aantal factoren. Deze lijst met overwegingen is geenszins volledig, maar dient slechts als uitgangspunt te worden beschouwd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post A Standing Desk For The Mobile Office
Next post Couponcodes, promotiecodes en cashback-incentives